Cevap: #90 Sercan Yıldırım

o kadar para verdik aldık ve yerine alternatif transfer edebileceğimiz Türk Forvet yok. İşte bu yüzden bir şekilde faydalanmalıyız. Bursaspor'daki hocasını bile getirmeliyiz gerekirse. Yedek forvet olarak dursun belki ilerde yeni Nöbetçi forvetimiz olur.:lol:

(*)

[video=youtube_share;RCYexohI3BU]https://youtu.be/RCYexohI3BU[/video]

(**)

Hamit' de pres yapmıyorsa kapatalım gidelim klübü.

Bumu yani ? bumu calim ? ben sana sabrinin bunun gibi 50 tane adam gectigi video yaparim sirf hamiti savunmak icin rezil duruma dusmeyin !

Elmander ile yanyana 90 dakika oynasın, Galatasaray taraftarına maç başı en az iki gol garanti veriyorum.

Elmander ile yanyana 90 dakika oynasın, Galatasaray taraftarına maç başı en az iki gol garanti veriyorum.

tamam güzelde kardesim,nerden ve nasil bu kanaate geliyorsun? tamam sercan bursadayken iyi isler yapti ama bence tam santrfor oynamadi daha cok kosan asist yapan ve iyi top geldiginde kendi vuran ve gol atan tarzinda bir oyuncuydu. helal hos olsun ama dogrusunu söylemek gerekirse bursa ile gs arasinda daglar kadar fark var, hem mentalite olarak hem takim olarak. bursada hata yapinca birsey diyen olmuyordu, önünde ondan daha güclü oyuncuda yoktu, yani serbest ve rahat oynayabiliyordu cünkü bizdeki gibi alternetifleri cok degildi. sercan bence forvet degil daha cok "forvet asistani" gibi birsey ,elmander zaten orta sahaya forvetten daha yakin oynuyor,adam bize savasciligi,disiplinligi ve takimi icin gönlünü ortaya koymakla öne sürüyor, sercanla ikisi oynayamaz bence,cünkü sercan golcü vurusu iyi olan bir santrfor degil.

benim anlamadigim ve quaresma olayiyla cok ama cok benzettigim bir baros var. adamin son senesi bizimle, parasini nasil olsa alacak, adamdan niye faydalanmiyoruz?? zaten parasini ister öyle ister böyle alacak. nede olsa son 4 senenin takimdaki en iyi forveti ( gecen sezon haric, orada salakca bir kirmizi kart görmeseydi belki bu an su hallerde olmazdi).

Krdeş derdin ne,iyi topçuları kötüleyip formsuz oyuncuları övüyosun sürekli.

ya adam neyin pesinde cok belli

millete ters düsmek amaci, böylece dikkatleri uzerine cekmek istiyor, ilgi görmek istiyor.

inanilmaz bos bir herif, insan biraz caktirmadan yapmaya calisir hic degilse ama bu herif göstere göstere yapmaya calisiyor bunu.

sercani begeniyor olabilir, sercani destekliyor olabilir, bende sercandan hala birseyler bekleyenlerdenim.

ama elmanderle oynasin, mac basi 2 gol garanti veriyorum cumlesi bitirdi beni, bu kadar bos konusan biri iste.

Renkdas, bu arkadasla bosuna ugrasmayin..

ona kalecisi volkani, gökhan gönulu soracan...

Bu hafta Bursayi yenebileceklermi, onu soracan buna....

Kavga var dediler geldik :p

ya adam neyin pesinde cok belli

millete ters düsmek amaci, böylece dikkatleri uzerine cekmek istiyor, ilgi görmek istiyor.

inanilmaz bos bir herif, insan biraz caktirmadan yapmaya calisir hic degilse ama bu herif göstere göstere yapmaya calisiyor bunu.

sercani begeniyor olabilir, sercani destekliyor olabilir, bende sercandan hala birseyler bekleyenlerdenim.

ama elmanderle oynasin, mac basi 2 gol garanti veriyorum cumlesi bitirdi beni, bu kadar bos konusan biri iste.

Aynen salman.Fenerli olan da vardır burda ama edebinle yorum yazarsın.Bu adam fenerli büyük ihtimal ama niye kendini Galatasaraylı göstermeye çalışıyo onu anlamadım.Ben fenerliyim ama sizin takımda şöyl şöyle olabilir vs.falan dese bi nebze ama bizden biri gibi gözüküp sürekli provokasyon yapması sinirlendiriyo adamı.

tam bir provakatör o şahıs farklı mesajlarına da denk geldim bunun keşke şikayet etseymişim.

Bende bi çok farklı mesajına şahit oldum.Adam aynı gün hamiti kötüleyip emreyi savunuyo.Ertesi gün emreyi kötüleyip hamiti savunuyo.Enteresan.

bu arkadasla bosuna ugrasmayin..

ona kalecisi volkani, gökhan gönulu soracan...

Bu hafta Bursayi yenebileceklermi, onu soracan buna....

Buna şike varmı yokmu diye soralım bence,kısa yoldan finişe varırız.:yenieek:

Krdeş derdin ne,iyi topçuları kötüleyip formsuz oyuncuları övüyosun sürekli.

Elmander Almanya maçında döktürdü. Sercan en son oynadığı maçta bir gol bir asist. Onları savundum şimdi. Diğer yanda Hamit bizim takımda ve milli takımda dökülüyor. Onu eleştiriyorum. Yanlış nerde?

Elmander Almanya maçında döktürdü. Sercan en son oynadığı maçta bir gol bir asist. Onları savundum şimdi. Diğer yanda Hamit bizim takımda ve milli takımda dökülüyor. Onu eleştiriyorum. Yanlış nerde?

Yanlış sende.Fenerliysen böyle provokatör tavırlar falan onada hadi eyv diyim ama sen sürekli çelişki halindesin onu napıcaz.Hadi bi tavır takınıyosun da bari sonunu getir be birader sürekli niye bi dediğin bi dediğini tutmuyo senin.

ya adam neyin pesinde cok belli millete ters düsmek amaci, böylece dikkatleri uzerine cekmek istiyor, ilgi görmek istiyor. inanilmaz bos bir herif, insan biraz caktirmadan yapmaya calisir hic degilse ama bu herif göstere göstere yapmaya calisiyor bunu. sercani begeniyor olabilir, sercani destekliyor olabilir, bende sercandan hala birseyler bekleyenlerdenim. ama elmanderle oynasin, mac basi 2 gol garanti veriyorum cumlesi bitirdi beni, bu kadar bos konusan biri iste.
Düşüncelerini yaz provokasyon yapma yoksa yine atılacaksın. Birde her seferinde aynı kişiler senin liderliğinde toplanıp mobbing yapmasın. Devamlı birbirinizin mesajını beğendiği isimler.

Geri
Üst Alt