Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Düşüncelerini yaz provokasyon yapma yoksa yine atılacaksın. Birde her seferinde aynı kişiler senin liderliğinde toplanıp mobbing yapmasın. Devamlı birbirinizin mesajını beğendiği isimler.

O atılmazda sen biraz daha dikkatli ol.

Düşüncelerini yaz provokasyon yapma yoksa yine atılacaksın. Birde her seferinde aynı kişiler senin liderliğinde toplanıp mobbing yapmasın. Devamlı birbirinizin mesajını beğendiği isimler.

sanane atilirsam atilirim, sana ne?

düsüncelerimi yazmadim, seni özetledim o mesajda, zoruna mı gitti yoksa mesajim?

Bİrader ciddimisin şakamı yapıyosun.Burda senin povokasyon yapmandan duyduğumuz memnuniyetsizliği dışarı vuruyoruz sen bize provokasyon yapma diyosun.Al yine enteresan bi yorum daha. :coffee:

Ayrıca yine atılacaksın demişsin.Ben konudan falan atılmadımki tekrar bi daha atılıyım.;)

Benim bişeye liderlik yaptığım yok,lider ruhluyum ok onda hemfikiriz o konuda fazla mütevazi olamıycam ama emin ol burda liderlik yapmaya gerek duymuyorum.Özellikle senle konuşurken hiç liderlik yapmaya gerek duymuyorum benim güzel kardeşim.

Mesaj beğenme meselesine hiç girmiyorum zaten.:asd:

Tamer tunayı tanıyomusun ?

Bide bu soruya tüm içtenliğinle cevap vermeni istiyorum.Fb şike yaptımı sence.Bu şike olaylarını nasıl yorumluyosun.

Son olarak da şike topicinde senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.Sevgiler,,

Aynen salman.Fenerli olan da vardır burda ama edebinle yorum yazarsın.Bu adam fenerli büyük ihtimal ama niye kendini Galatasaraylı göstermeye çalışıyo onu anlamadım.Ben fenerliyim ama sizin takımda şöyl şöyle olabilir vs.falan dese bi nebze ama bizden biri gibi gözüküp sürekli provokasyon yapması sinirlendiriyo adamı. Bende bi çok farklı mesajına şahit oldum.Adam aynı gün hamiti kötüleyip emreyi savunuyo.Ertesi gün emreyi kötüleyip hamiti savunuyo.Enteresan. Buna şike varmı yokmu diye soralım bence,kısa yoldan finişe varırız.:yenieek:
Çok faul bir yazı olmuş şikayet butonuna basıyorum. Seninle aynı seviyeye inmem

Çok faul bir yazı olmuş şikayet butonuna basıyorum. Seninle aynı seviyeye inmem

Kardeş senle olan bütün muhabbetlerde seviye yokki inip çıkasın.Şİkayet butonunu verimli kullanman çok güzel.Ceza almak önemli değil benim için kim için ceza aldığım önemli ama.Ayrıca cezalık bi mesajda yazmadım.Sevgiler,

Salman niye ceza aldı.:)Salih dur yapma:ayatollah:

ince işler yapabilecek yetenekteki tek forvetimiz

Geçen yıl Necati'nin yaptığı sürpriz katkıyı yapmasını bekliyorum aslında. Bu zor zamanlarda birkaç gol atsa hem kendisi hem takım ivme kazanacak

Beraberlik sonucu yazdığı mesaj

https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/27561-tugay-kerimoglu-27.html#post5310560

Burdada bu mesaj sonrası konunun akışını değiştirmiş ve kapattırmış.

https://www.gscimbom.com/forum/meti...raslandan-anlamli-pankart-11.html#post5281822

Bunun gibi birçok mesajına rastladım %100 provakatör bu eleman.Zaten mesajlarının yarısını Hamit ve Amrabat başlıklarında oyuncuları kötüleyerek yazmış.Eleştiri olabilir ama bu mesajlarının yarısını buraya sırf kötülemek amaçlı yazılmış mesajlar.

Yine'mi Fenerli'mi fenerli degilmi kavgasi. Arkadas hic bikmadiniz'mi yeni üyeleri fenerli yapmaktan. Birileri de birine gazi veriyor ve o kisi ceza aliyor. Bos tartismalar.

kardeş hastalıklısın yemin ediyorum. tamam dikkat çekmek istiyorsun çektinde. ünlü oldun artık. dışarda herkes seni tanıyacak:D

aslında bu sercan 4-5 maç üst üste oynasa gerçekten çok işimize yarayacak bir topcu olur ki zaten bu adamda burak yılmaz gibi sonradan parlayabilir gibime geliyor 2-3 seneye kadar.

Trabzonspor'a kiralayalım 2 sene sonra dönsün takıma

Yine'mi Fenerli'mi fenerli degilmi kavgasi. Arkadas hic bikmadiniz'mi yeni üyeleri fenerli yapmaktan. Birileri de birine gazi veriyor ve o kisi ceza aliyor. Bos tartismalar.

Transfer dönemine daha çok var erken geldin.Ha birilerine itafen yazıyosan bi mesajı kime yazıyosan alıntıla(soyadın gibi)üstüme aldım mesajını çünkü.Burda konuyu takip etmemişsin gelmişsin yorum yapmışsın.Adama bi bak ne yazmış ,adam sürekli iyi topçuları kötüleyip kötü topçulara methiyeler düzüyo ve bunu yaparken de milleti provoke ediyo.Birilerinin dediğin(bu ben oluyorum heralde)gaz vermeye ihtiyacı yok,kimseninde gaza gelmeye ihtiyacı yok.İlkokulda değiliz o ona gz versin vs.Neyse bu kadar açıklama bile yeter herald.

Sakin olun, Salih İzdik adlı üyeyi hemen hemen herkes gayet iyi tanıdı ve ne olduğunu biliyoruz. Kafaya takmaya, sinirlerinizi bozmaya değmez..

Yaser oynadi bu takimda Sercan kadroya bile alinmiyor leeh ,Elmander ile iyi ikili olurlar bence.

teknik, hızlı, fuleli. fizik olarak güçlenirse ve son vuruşlarını geliştirirse seneye banko oynayabilir.

Geri
Üst Alt