Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Çok güveniyorum tee Bursaspor'dan beri.

Rahat..

Hazır ol..

Sercan gereksizi yine ne yapti da sakatlandi acaba. Mac falan da oynamiyor zaten.

göz göre göre aldık ya tutarsa diye yine tutmadı şu tutarsa transferlerini bırakalım artık engin harici biride tutsun be arkadaş engininde yaptıkları ortada

Geldiğinden beri ne oynadın çok merak ediyorum oyun girdiğinde gerçekten değiştiriyorsun bir şeyler yapıyorsun fakat , Bursa'da ki görüntünden uzaksın ... Üstüne birde forma şansı kazanabileceğin bir maç öncesi yine sakatsın.

nasil mi sakatlandi? gece gece gezip dolanirsan elbet sabah bir yerden sakatlanirsin anlayana... :coffee:

Geldiğinden beri ne oynadın çok merak ediyorum oyun girdiğinde gerçekten değiştiriyorsun bir şeyler yapıyorsun fakat , Bursa'da ki görüntünden uzaksın ... Üstüne birde forma şansı kazanabileceğin bir maç öncesi yine sakatsın.
En son 1 gol 1 asist, oynatılsa daha fazlasını yapacaktır. En azından düz bir gurbetçiden daha kreatif.

Sercan bir defa oynadı 1 gol 1 asist. Hamit tüm maçarı saysak 9 lig maçı oynadı, golü bile yok. Defol Sercan şansını kullanmadın. Süper Hamit, bu Hamit daha iyi olacak sonsuza kadar forma şansın var. Vaziyete bak çay demle.

Partide sakatlanmış olabilir.

demekki takımda düşünülmüyor gider devre arası

Sadece geniş alanda dikine ve hızlı top süren (Aydın, Amrabat gibi) bir futbolcu değil, aynı zamanda dar alanda verkaçlar, kısa paslaşmalar ve atraksiyonlar yapabilen, adam geçebilen, enerji dolu, iyi asistler yapan, sadece gol atmalarda Türk futbolcularının bilindik kısırlığına sahip olan, ama kullanılması gereken, yedek bekletilmesi yazık olan bir futbolcu.

Verilen paralara yazik.

baros yok,elmander yok ,necati gitti..hocam bari sercanı kadroya al.mersin ,karabük gibi takımlara karşı da oynat yani.sercan o kadar mı kötü oyuncu..

Mertan, Hüseyin, Berk, Sercan da bunlara dahil artık katılması gerek 18'e..

Geri
Üst Alt