Cevap: #90 Sercan Yıldırım

yarın bigün bizden gidecek,sonra bir anadolu takımında yeniden patlama yapacak,oyna ulan iste,oyna be:o

Sercan Yıldırım: "Aslında bu tür takımlara karşı oynamak çok zordur. Şansımı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum."

Sercan Yıldırım: "İyi oynadığımı düşünüyorum. Daha fazla forma şansı bulursam daha iyi işler yapacağıma inanıyorum."

Sercan Yıldırım: "Geçen sene forma şansı buldum ve sonrasında bazı olaylarım oldu, şike olayları. Bunu kimse bilmiyor. İki maçıma mal oldu."

Sercan Yıldırım: "Benim kaderim belki de orada çizildi. Sonrasında da o havayı yakalayamadım. O sıra beni çok zarara uğrattı."

Sercan Yıldırım: "Olmadı, kısmet değilmiş. Ama bu sene yavaş yavaş toparlamaya başladım."

Sercan Yıldırım: "Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağıma inanıyorum. İnşallah da formayı alırım."

Sercan Yıldırım: "Birçok teklif var ama ben şu an sadece Galatasaray'a konsantre oldum."

Aydın'a asist yaptığı golde resmen korktu yoksa orada kimse pas vermez.:D

Ben baska düsünüyorum. Zeki futbolcu o pasi verir iste bencil olmadigi taktirde. Kendide 75% atardi, ama Aydina vermesiyle dahada garanti oldu bu pozisyon iste.

Bu pozisyonda elestirecegim tek sey pasin berbat olmasi.

Futbolun cilvesine bakın. 2 maç oynamış Sercan' ın 2 golü var. 20 maç oynamış Hamit' in tek bir golü yok!

te allam psikolojik manyakmıdır nedir burda bile hamite laf sokuyor adam:asd:

bu arada sercana ara sırada olsa şans verilmesini istiyorum. oynamadan nasıl iyi olucak bu adam.

umut oynayacağına bu oynasın daha iyi.

en azından adam geçer,yanınadakine pas verir falan filan...

umuttan bir eksiği var şu gözüne yandığımın liginin en öne çıkan özelliği "mücadele" hoş gerçi son haftalarda umutta da bunu pek göremiyoruz.

balıkesiri geçmek için topu 1 metre sürmek yeterli

Sercan'nın Bursaspordayken Beşiktaş ile yaptıkları maçı hatırlıyorum, yağmurdan topun bile 1-2 metre ancak gidebildiği sahada 50 metre top sürmüştü arkasından da Sivok koşuyordu yetişemedi.

Tabi Rüştü ile karşı karşıya kalınca saçmaladı ama zaten bu yüzden bir yerlere gelemiyor.

Yoksa Sercan bence Türkiye'de topla en hızlı adam.

hoca sercandan ümitliymis,uzun vadede iyi isler bekliyorum ondan diyor

Sercan'nın Bursaspordayken Beşiktaş ile yaptıkları maçı hatırlıyorum, yağmurdan topun bile 1-2 metre ancak gidebildiği sahada 50 metre top sürmüştü arkasından da Sivok koşuyordu yetişemedi.

Tabi Rüştü ile karşı karşıya kalınca saçmaladı ama zaten bu yüzden bir yerlere gelemiyor.

Yoksa Sercan bence Türkiye'de topla en hızlı adam.

Birde Fenere Messivari müthis calimlari var acayip bir süratle.

Bu cocugu ozel programa almak lazim yada forma sansi bulabilecegi bu klube kiralanmali.

gecen yılda 2 gol atmıstı kupada ya sonrası hüsran

Bi cacık olmaz. Üstüne para ekleyip Alper Potuk transferinde kullanılmalı tez zamanda..

Çok genç yahu. Ne kadar vasat olursa olsun bu yaşta bu tecrübeye sahip bir oyuncuyu elden kalıcı çıkartmak içime sinmiyor. 2 sene falan üst üste sürekli 11 oynayacağı bir takıma kiralasak bir şeyler fark edebilir.

Keşke İngiltere Championship takımlarından biri kiralamaya sıcak baksa, çok iyi olur.

Geri
Üst Alt