Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Çok genç yahu. Ne kadar vasat olursa olsun bu yaşta bu tecrübeye sahip bir oyuncuyu elden kalıcı çıkartmak içime sinmiyor. 2 sene falan üst üste sürekli 11 oynayacağı bir takıma kiralasak bir şeyler fark edebilir.

şenol güneşe verelim adam etsin . o adam benim idolüm ya . adamın tezgahından beş dakika geç adam olmazsan adım kenan değil bunun örneğinide gördük b.yılmaz neydi ne oldu adam diyorki çocuğum olsa 30.000 tl vereceğime 30 tane tokat atarım . vatanını adam gibi korusun diye . işte bu . fatih terimde de var azcık böyle ama . şenol güneş farklı aga .

Sercan'nın Bursaspordayken Beşiktaş ile yaptıkları maçı hatırlıyorum, yağmurdan topun bile 1-2 metre ancak gidebildiği sahada 50 metre top sürmüştü arkasından da Sivok koşuyordu yetişemedi.

Tabi Rüştü ile karşı karşıya kalınca saçmaladı ama zaten bu yüzden bir yerlere gelemiyor.

Yoksa Sercan bence Türkiye'de topla en hızlı adam.

o maci net hatirliyorum bence sayilmaz zira o sahada ileri giderken birden geriye donmek kural-ul fizige aykiri idi

tayland premier league kiralasak kendisi içinde farklı bir deneyim olur

aynen orda da demet akalina benzeyen erkekler bulabilir

topla cok hızlı gerçekten

ama mental,fizik ve teknik anlamda eksikliği var.

çalışıp düzeltmesi lazım

Geçin bunları, topla hızlıymış falan filan bunlar şehir efsaneleri. Bu çocuktan bi cacık olmaz, olursa Burak'ın yaşadığı gelişimin yarısını yaşarsa burda sercan fanlarından tek tek özür dilemeye razıyım.

Bu adamı, en iyi olduğu iddia edilen döneminde 2-3 kere stadda canlı gözle izledim. Futbol zekası, teknik falan sıfır. Son noktaya geldi mi eli ayağına dolaşıp topu adama veriyor. O kadar koşması da yanına kar kalıyor. Ha şu anda iyi olan bikaç özelliğini de kaybetmiş. Bomboş bi teneke gözümde. Bu tenekeye şans vereceğimize, şansı çok daha fazla hakedenlere verelim, yazık o adamlara. Bu da twitter, pompa işlerine falan devam etsin.

[video=youtube;MZYUmHN0FKw]https://www.youtube.com/watch?v=MZYUmHN0FKw[/video]

3:55 ve daha iyi belli olan 4:02'de ki topu önüne alışına bakın.

Hasret kalmıştım ben Galatasaray'da böyle topu önüne alan forvet oyuncusuna.

Bu pozisyonda Burak,Umut,Elmander falan olsa kaybetmişti çoktan.

Üzerinde durulması gereken oyuncu. :ka21:

elmander ve umut'un performansı bakarsak sıra kendisine gelmiştir diye düşünüyorum.tabi çift forvet oynamaya devam edeceksek.

oynadığı maçlarda gol ve asistleri var.balıkesir ve akhisar elbette iyi rakip değiller ama 2 forvetin formsuzluğunun devam ettiği yerde kendisi bu şansı bence yakaladı.

ben şahsen umut'un saha içinde saçmalaması yerine Sercan'ın saçmalamasını isterim.Belki gelişme kaydeder hatta kesin edecektir.En az 2 maç denenmeli.

Oynamalı kesinlikle hem ilk 11'e girerse 30 yaşındaki Umut'unda bonservisini almak zorunda kalmayız.

top teknigi olarak burak ve umut'tan iyi. denemekte fayda var bence. yararlanmaliyiz!

Sercan'in ilk 11 oyuncumuz olabilecegini dusunmuyorum acikcasi , o da Yigit gibi biraz futbol fakiri

eğer oynatmazsan formayı alamaz...

oynadığı 2 maçta da gol ve asist yapmışsa formayı hak etti diye düşünüyorum.Bu takımın ilk 11 belli muslera-eboue-semih-dany-hakan-hamit-melo-selçuk-amrabat-elmander-burak...

bunların içinden formsuz olanlar çok.Mesela balta zaten iyi değil birde formsuz olunca yerine riera oynuyor.bizde kale ve melo dahil savunma yapmak için 5 adam kullanıyoruz.Geriye kalan tek adam bazen elmader bazen amrabat oluyor.

şimdi elmader formsuz umut zaten sezon başı mucizesi hariç bence başkada birşey yapamaz.formsuz değil umut bu bence.

bu sebeblerden dolayı kendisine şans verilmeli sıra onda diye düşünüyorum.

Forma verilmez, doğulur.. Yok olmadı la bu :D

Geri
Üst Alt