Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Biraz fizik çalışıp, kafa olarak futbola konsantre olursa iyi şeyler yapabilir. Ama nerede onu yapacak adam..

Ya Sercan ne yaptı da forma şansını hakediyor ? Balıkesir maçında gol attı, kıstasınız bu mudur yani ?

sercan şu haliyle Galatasaray'ın en fazla 4.forveti olur

Ya Sercan ne yaptı da forma şansını hakediyor ? Balıkesir maçında gol attı, kıstasınız bu mudur yani ?

sercan birşey yaptı demiyoruz sadece formsuz forvetler oynayacağına sercan oynasın diyoruz.

ayrıca oynadığı Akhisar maçında 1 boş kaleye gol attı (umut golü) birde burak yılmazın golünden önce hamite harika bir pas attı.Balıkesir maçı 1 gol 1 asist yaptı.bu rakipler elbette güçsüz bunu ilk mesajımda belirttim.

şimdi sen bir oyuncuyu kolay maçlarda neden oynatırsın?son durumunu görmek,as oyuncuları dinlendirmek vs vs..

Durum çok açık yabancı kontenjan durumu ve forvetlerin formsuzluğu göz önünde bulundurursak, sercan bu takım çift forvet oynamaya devam edecekse bu haliyle formayı hak etti.

Balıkesir maçında gol attı ama sahanın da en rezil futbolcularından biriydi bunu da açıklayıverin bi zahmet. Bütün kıstasınız topu kaleden içeri sokmak sanırım. Şu adamın bi potansiyeli falan yok, olsa bile çalışmaya niyeti yok. 2010 senesinden beri doğru düzgün futbol oynadığı yok adamın..

o zaman ben farklı bir maç izlemişim.en azından yanındakine pas vermekte ve top sürmekte zorlanmadı.

bu konularda fakir olan umut varken kendisi ilk 11 oynar.sadece mücadele edip 10 maçta bir top çalmasını beklersek umuttan böyle maçlarda çok puan veririz.

karabük maçı gözümün önünden gitmiyor.golü atmışız topu tekrar kapmışız atağa çıkıcaz herif çok kolay bir topu taça attı dönen top gol oldu.sadece o maç değil mesela adama pas atıyorlar arkası dönük,bırakın çevre kontrolü yapmayı adam hiç bakmadan pası atan adama geri veriyor.dönüp gitme fikri yok,pas atayım dese bırakın ileri pası yan pası bile zor yapıyor attığı pas yanındakine değişik şekiller alarak sekerek falan kontrolü zor bir şekilde gidiyor.Neyse konu umut değil tabi ama sercan bunları yapıyor olması ve elmanderin formsuzluğu yüzünden bu hakkı aldı.

Elmander ve Umut formsuzsa tek forvete dönersin, olur biter. Nedir bu Sercan'a takımda yer bulma çabası anlamadım ?

Oynayabileceği bir takıma kiralamak doğru bir seçenek olacaktır.

Anlama kabiliyetinde sorun var galiba...kimse zorla sercan'ı oyuna falan sokmuyor.Hoca her ne olursa olsun maçlara şu ana kadar çift forvet çıktı.Manu deplasmanında bile mucizevi Umut sakatlanınca yerine formsuz elmander'i aldı.ayrıca ben ilk mesajımda da belirttim çift forvet oynamaya devam edeceksek dedim.

neyse okuduğunu anlamayıp körü kürüne yazanlarla tartışmam.

iyi forumlar.

Fatih Terim 4-3-3'e geçerse, Sercan'dan çok iyi kanat forvet olur.

Sercan formsuzde evet ama balıkesir maçında hırslanmış 2.lig takımına karşı oynasın oynamasın bence kiralık umut bulut yerine sercanın şu aralar üzerinde durulmaması için hiç bir neden yok

Sercan - Burak - Aydın

Yekta - Selçuk - Hamit

Şöyle bir kadro aslında hem oyunu kontrol etme hemde hızla atağa çıkma konusunda bize çok katkı sağlar, hemde 3 hızlı forvetle oynadığın için rakibi de çıkartmazsın sahasından.. Lig için özellikle çok ideal bence..

Sercan - Burak - Aydın

Yekta - Selçuk - Hamit

Şöyle bir kadro aslında hem oyunu kontrol etme hemde hızla atağa çıkma konusunda bize çok katkı sağlar, hemde 3 hızlı forvetle oynadığın için rakibi de çıkartmazsın sahasından.. Lig için özellikle çok ideal bence..

3lü forvet işimizi çözmez tek forvete dönmemiz lazım toplu halde kaleye gidip toplu halde geri gelmemiz lazım.. artık çift forvetle birşey yapamıyoruz

3lü forvet işimizi çözmez tek forvete dönmemiz lazım toplu halde kaleye gidip toplu halde geri gelmemiz lazım.. artık çift forvetle birşey yapamıyoruz

4 tane çift yönlü orta saha oyuncumuz, 3 tane hızlı forvetimiz varken en iyi oynayabileceğimiz taktik 4-3-3 bana göre..

Geri
Üst Alt