Cevap: #90 Sercan Yıldırım

transfermarkt pozisyonu gösteriyor forvet santrafor

[TABLE="class: tabelle_spieler"]

[TR]

[TD="class: s10"]Baş mevki:[/TD]

[TD="class: s10"]Santrafor[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: s10 vt"]Yan mevki:[/TD]

[TD="class: s10"]Sağ Kanat[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

4 tane çift yönlü orta saha oyuncumuz, 3 tane hızlı forvetimiz varken en iyi oynayabileceğimiz taktik 4-3-3 bana göre..

evet öyle ama rakipler ciddi anlamda iyi kapanıyor iyi çözmüşler kısa paslarla toplu halde gidip gelmemiz lazım benim gördüğümde o ama ne olursa olsun kesinlikle çift forvetten kurtulmamız lazım...

Sercan - Burak - Aydın

Yekta - Selçuk - Hamit

Şöyle bir kadro aslında hem oyunu kontrol etme hemde hızla atağa çıkma konusunda bize çok katkı sağlar, hemde 3 hızlı forvetle oynadığın için rakibi de çıkartmazsın sahasından.. Lig için özellikle çok ideal bence..

Bizim sistemimiz 4-2-3-1 olmalı.Burak tek başına çok daha etkili...:cool:

bu adami sol forvete monte etmek cokmu zor

kerimdende toredende kolay calim atan bir adam

arada bir golde atar

kerim tore falan sezonu bi golle tamamlarsa sukredin

Elazığ maçında oynasa en az 1 golü vardı.Elazığ açık oynadı.Sercan bulurdu illaki posizyon.

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki, bu Sercan'dan bi şey çıkmaz. Adamda forvet duruşu yok bi kere. Beli eğri yürüyor sahada. Forvet dediğin kule gibi dimdik duracak.

sercan kadroda olmalı.olduki fark atıyoz,sonradan oyuna girer bi gol atar.moral olur çocuğa.çok yetenekli bu bebe..top sürüyo,hızlı ve çabuk,çalım yeteneği de var.ama ayakta durmalı,güçlü olmalı.o zaman o özellikleri anlam kazanır.

oynasın açık oynasın, ofansif orta saha oynasın ama oynasın. cidden iyi oyuncu şans verilmememesi için bi sebep yok.

Forma girse Burak ile iyi bir ikili olabilirler ama akli baska yerlerde haytanin.

Agalar Burak Yılmaz örneği karşımızdayken ve yerli forvet sıkıntısı yaşanıyorken bu çocuğu takımda tutmak lazım.Tutmak derken bonservisi bizde olmalı, kiralamalıyız Trabzon'a aramız iyileşsin.Veya İBB.Sonra satarız gider patlama yapar, biz hariç bir takıma gider olmaz.Akıllansın bir yöntem düşünür Fatih Hoca.Yoksa yazık olacak giden paraya.

Ilk geldigi zaman da merkez bir santrafor olmadigini dile getirmistim.

4-3-3'e gecis yapip Sercan'i sol/sag forvet olarak oynatsak cok yararli olur gibime geliyor. En azindan Amrabat'tan daha rahat adam gecer mac kondusyonu bakimindan fit duruma getirebilirsek.

Sercan candir...

Riera ornegi duruyor. Az daha reus-ul sabr:b5:

Ilk geldigi zaman da merkez bir santrafor olmadigini dile getirmistim.

4-3-3'e gecis yapip Sercan'i sol/sag forvet olarak oynatsak cok yararli olur gibime geliyor. En azindan Amrabat'tan daha rahat adam gecer mac kondusyonu bakimindan fit duruma getirebilirsek.

Tahminen bu hafta rotasyonda az da olsa şans bulur 18e alınmış sivas maçında ve bende katılıyorum ideal bi 4-3-3 kanat oyuncusu asla 4-4-2 oyuncusu değil ve 4-3-3 ısrarı olursa tek derdi bek ile arasındaki uyum ve yardım sorunu olur yoksa ort. gol yüzdesi yüksek olacağını düşünüyorum.

Oynar herhalde bugün

Sercan'i Cenk Tosun transferi icin takas edelim ben umitli degilim

Adamı hiç büyük maçta , önemli maçta görmedikki.Psikolojik olarak insan Balıkesir'e , Akhisar'a karşı oynarken tutuk olur.Kapanan takımlar zaten.Bir kaç kez görsek normal maçlarda sonra karar versek.

Geri
Üst Alt