Cevap: #90 Sercan Yıldırım | Sivasspor'da Kiralık

Bekir'den çalım yiyip sakatlandı ya la!

Sercandan Kelebek etkisi. O bile böyle bir etki beklemiyordu.

benim bu adamdan umudum 0 , yurt ici takasta kullanabilirsek bize en buyuk iyiligi yapmis olur

Sercan Yıldırım yetenekli ancak bulunduğu takımın onun geleceği için ne kadar önemli olduğunu anlıyamamış.Ya Sivassporda kendini geliştirir yaşantısına dikkat eder ya da küme düşmeye oynayan takımlara kadar yolu var.1-2 sene öncesine kadar İngiltere kulüplerinin gündemindeydi.Onun için tek söyliyebileceğim yinede içimde bir umut var.

Dün sakatlanarak hem takımına, hem de bize katkı sağladı. Olası şampiyonlukta pay sahibi oldu.

Sivas'ta bile koca bir sifir.

bu heriften bi cacık olmaz artık

nasıl futbolcu oluyor anlamıyorum

sakat sakat dolaş reinadan cıkma bir gün antrenmana gel max 2 saat sürer antrenman.geriye günde koskoca 22 saat kalıyor.

haftada 1 gün tatil al 500bin € para.ohh ne güzel vallahi futbolcu olmak varmış

3M € bonservis, geçen sene verilen garanti 700.000€ ile 3.7M € zarar ettirdi bizi. + 8.6M € Amrabat = 12.3M €

Biz bu paraya Sneijder+Drogba'yı aldık bu yıl. :o

Gelecek sezon Sneijder ile gözükapalı verkaçlarını izleriz inşallah.

Sağlam kalmıyor ki adam. Kendine hiç bakmıyor bence. Koşarken sakatlanır mı bir futbolcu iki kere üst üste.

İlk defa kupa maçında sakatlandı o da devamlı oynatılmadığı için. Yoksa kolay sakatlanan bir futbolcu değil. Toplam belki 3 defa oynatıldı. Tamamen teknik direktör takdiri. Yoksa bu futbolcu antremanlarda izleyen ve ob yektif analiz yapabilecek tek bir forum üyesi yoktur. Tek suçu tercih edilmemesi. Tercih edilseydi ikin olurdu, acayip verkaç ve çalım seven bir futbolcu.

İlk defa kupa maçında sakatlandı o da devamlı oynatılmadığı için. Yoksa kolay sakatlanan bir futbolcu değil. Toplam belki 3 defa oynatıldı. Tamamen teknik direktör takdiri. Yoksa bu futbolcu antremanlarda izleyen ve ob yektif analiz yapabilecek tek bir forum üyesi yoktur. Tek suçu tercih edilmemesi. Tercih edilseydi ikin olurdu, acayip verkaç ve çalım seven bir futbolcu.

Sivas'ın Fenerbahçe'yle oynadığı maçta oyuna girip sakatlandı durduk yere.

Bizim kupa maçından kalan sakatlıktır.

:Z3:

Arda Güzeltepe > 16 bin forum üyesi o zaman (Ben demiyorum.)

Bugün Bursaspor'a gol attı :) .

İlk çıktığı zaman neydi ya nası sürerdi topu,patlardı böyle.Bence hala umut var

Sercan 'dan hala umudu olan var mı yahu ? Ben bi alt ligde oynatmam.

Geri
Üst Alt