Cevap: #90 Sercan Yıldırım | Sivasspor'da Kiralık

Gol atmış:weqweq:

ulan biraz çalışta ispatla kendini şu sivasta ama nerde...

sercan çok dağınık bir futbolcu kendini toparlaması zor bir dahaki sene drogba burak umut uclusunun yanına genç ileriye donuk biri alınmalı türk statüsünde ya da alt yapıdan monte edilmeli

Fas' tan gelseydi adı Nordin olsaydı bizde sürekli oynatılırdı Bizde asist ve gol sayısı, maç sayısından fazla olduğu halde gönderildi.

Fas' tan gelseydi adı Nordin olsaydı bizde sürekli oynatılırdı Bizde asist ve gol sayısı, maç sayısından fazla olduğu halde gönderildi.

amrabat sezon başından beri kötü oynuyor kabul.ama sercan amrabat'ın bu kötü oyununun çeyreğini bile oynayamadı şans verilen maçlarda.

mumkunse bir daha Florya'nin kapisinden girmesin

Ya bu cocuk yetenekli,valla yetenekli,ama kafada sıkıntı var,hemde acayip büyük sıkıntı,Terim bile cözemediyse artık,kafadaki problemi cözsse takımın net topcusu olur,insallah ileride alıntı yaparım bunu....

balıkesir spora 1 gol 2 asist yaptı diye kral etmiş adamı

karşılaştırdığı adamda hemen her maç sonradan girip ya da çıkmasına rağmen takımda en çok asist yapan oyuncu

Re: #90 Sercan Yıldırım | Sivasspor'da Kiralık

Batuhan ve Sercan ikiside Türk futbolun saha dışı karanlık güçlerinden sonra yüz karalarındandır.

3 milyon euro cöpe gitti, sezon sonu 500 bin veren bile cikmaz. yine zar zor bir yere kiraya veririz en fazla

Sercan Yıldırım ilk geldiğinde çok mutlu olmuştum ama böyle giderse küme düşmeye oynayan takımlarda oynar.

3 milyon euro cöpe gitti, sezon sonu 500 bin veren bile cikmaz. yine zar zor bir yere kiraya veririz en fazla

Yiğit i bilmem de Sercan Bursasporu şampiyon yapan bir forvetti,gayette potansiyeli olan bir oyuncydu,Sercan ın tek sorunu aslında bizim Türk futbolcusunun temel sorunlarından biri olan' ne oldum havalarıdır'çok genç yaşta gelen şöhret yükünü kaldıramadı,çalışmadı eski gücünden düştü bunun sonucunda kendine olan güveni azaldı ve iş yapamaz hale geldi,ama sercan profosyonellik duygusuyla kendini geliştirseydi büyük bir yıldız olabilirdi,aslında hala geç kalmış sayılmaz.

Örnk:Burak Yılmaz o da çok genç yaşta parladı,havalara girdi çok çalışmadı,anadoluya gidince gerçekleri gördü çalıştı kendini geliştirdi ve bugün dünya çapında tanınır bir hale geldi.

Bursaspor'un şampiyon olduğu sene toplam 4 gol atarak, gerçekten çok büyük bir katkısı olmuştu Bursaspor'a...(!)

Ozan İpek ile karıştırıldı sanırım.

İşte futboldan anladığınız zihniyet sadece gol olduğu için,böyle potansiyeli olan adamları zamanında Burak'ı harcadıkları gibi gözünüzü kırpmadan harvcayabiliyorsunuz.

ben Bursasporun şampiyon olduğu sene Bursa da yaşadım ve Bursasaporunun tüm iç saha maçlarını bizzat trübünden takip ettim.

Zaten Sercan Yıldırım aman aman golcü hiçbir zaman değildi,güçlü yani pres yapması koşması rakibi bunaltması idi,tek başına Galatasaray defansını kevgire çevirdiği herkesin yeni bir Roonney doğuyor dediği günleri çabuk unuttunuz sanırım,Bursaspor o sene bireye değil takım oyununa bağlaı bir oyun sergiledi ve bunun sonucunda da bireysel başarılardan çok takım oynu ön plana çıktı.

Kimse akılsı değil bu Galatasaray da,hani o öve öve bitiremediğiniz Fatih Terim de öyle sanırım,öyle ki bu adamda bişey gördü de aldı,önemli olan golcülük olsaydı çok gol atmam olsaydı Makakula da,Bobo da bizde oynardı, neyin dünyasında yaşıyorsunuz hangi dünya da??

İlk baştan beri büyük takım topçusu olmadığını düşünüyordum ,mağlesef anadoluda devam edicek yoluna.

O değilde Bursa'nın o sezon ki 3 yıldızı da yalan oldu ;

Sercan Yıldırım , Volkan Şen , Ozan İpek.

İşte futboldan anladığınız zihniyet sadece gol olduğu için,böyle potansiyeli olan adamları zamanında Burak'ı harcadıkları gibi gözünüzü kırpmadan harvcayabiliyorsunuz.

ben Bursasporun şampiyon olduğu sene Bursa da yaşadım ve Bursasaporunun tüm iç saha maçlarını bizzat trübünden takip ettim.

Zaten Sercan Yıldırım aman aman golcü hiçbir zaman değildi,güçlü yani pres yapması koşması rakibi bunaltması idi,tek başına Galatasaray defansını kevgire çevirdiği herkesin yeni bir Roonney doğuyor dediği günleri çabuk unuttunuz sanırım,Bursaspor o sene bireye değil takım oyununa bağlaı bir oyun sergiledi ve bunun sonucunda da bireysel başarılardan çok takım oynu ön plana çıktı.

Kimse akılsı değil bu Galatasaray da,hani o öve öve bitiremediğiniz Fatih Terim de öyle sanırım,öyle ki bu adamda bişey gördü de aldı,önemli olan golcülük olsaydı çok gol atmam olsaydı Makakula da,Bobo da bizde oynardı, neyin dünyasında yaşıyorsunuz hangi dünya da??

Valla Sercan Rooney in tek ayağı bile etmez.Yeteneği var ama hiç çalışmayan adamdan da beklenti olmaz.

Ben bursalıyım o dönemde bu çocuktan bir halt olmayacak diyordum alındığı zamanda şimdide.Profesyonel değil bi kere,kafası sürekli başka işlerde.Transferin son dk sı alındı,Terimin istediğinede zerre inanmıyorum.Bütün yaz dünya yıldızı forvet diyip durdu Ünal Aysal, Baros hazırlık maçlarında 3 gol atınca satmaktan vazgeçildi, üstüne Bursada kadro dışı kalmış adama 3,5m+musa verilerek alındı.

Şans bulmadı hikayesini geçin,Semih bulduğu fırsatı çatır çatır değerlendirdi formayı kapmadı mı ?

Yıllık 3m alan Rierayı kesip Emre yi oynatmadı mı geçen sezon Terim ?

Sercanada şans geldi kullanamadı.Batdala bile şans verdi hoca , Gs de oynuyorsan şansı değerlendireceksin.Adam sivasa gitti orada bile tutunamıyor.

Tamamen ucuz etin yahnisi, aynısı yiğit içinde geçerli.Terimin listesini o dönem istediği adamları biliyoruz,gidip yiğiti hocaya teklif edip alınmasını sağlayanlar suçlu.

Geri
Üst Alt