Kaçırdı buragin pozisyonuna benzer

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bank asya'da bile oynayamiyor görüldügü gibi

bölgesel amatör ligde oynar 3-4 seneye kalmaz

Bugün Bank Asya özetlerine bakayım dedim duba gibi olmuş. Bursa'da oynarken tığ gibiydi. En önemli özelliği olan hız ve çabukluğunu da kaybetmiş gibi.

Dün 90 dakika oynadı.1 net gol kaçırdı,1 gol pası verdi ama gol olmadı.Pek etkili değildi.

Şu an TRT 1'de İBB-Şanlıurfa maçı var. Sercan ilk 11'de, izlemek isteyenlere duyurulur.

Sercan transferi kim ne derse desin çok doğru bir transferdi. Tutmadı, orası ayrı. Bu tip transferleri denemek lazım ama bizim yönetim ve Fatih Terim artık bu görüşte değil maalesef.

Sercan 25'inden sonra yükselişe geçer. 3 büyüklerden birine döner yine.

Şanlıurfa'daki 4 maçını da izledim.Hala ümidi olan varsa o ümidini kesebilir.Kendisinden hiçbir şey beklemiyorum artık.

Çok yakın bir zamanda 3.Lig,BAL seviyesine düşer bu adam.Ali Cansun falan vardı bir zamanlar.Onun bir benzeri işte.

bu adam nasıl gol kralı olmuş anlamak güç. Bu adam gol atmaya başlasada ki çok zor. umarım takıma tekrar dönmez. Umut-Burak karışımı bişey. Elimizde iki tane kazma forvet var zaten bunu hiç çekemem.

istanbulda gece kulüplerinden çıkmıyordu , urfada da sıra gecelerinden çıkamıyor herhalde :mad:

Geri
Üst Alt