Manchester ile adı anılıyordu bir zamanlar.Gecen sezon Urfa'da oynadı,bu sene talibi bile yok.Yazık.Bir adam kendine bu kadar ihanet eder.

Fos bir oyuncu, okadar les ki Bank Asya dan isteyeni bile yok, bi gitse de kurtulsak soyle bos adamlardan..

Hiçbir zaman iyi futbolcu olmadı ki. Bursa'nın şamp olduğu sezon bile 4 tane golü vardı. En iyi sezonu o düşünün artık :asd:

Bunun içinde zamanında forum ergenleri ağlıyordu.

Kaçırmayalım çok büyük ,çok yetenekli diye diye aldirdilar.

Elimizde patladı.

Şimdi aynı şeyi Tarık, şener, erkan,Olcan gibi bizim için fazlasıyla yetersiz yerliler için yapıyorlar.

Tabi suç bunlarda değil tüm suç Demirören malinda, yabancı kontenjanı nedeniyle.

Bunun içinde zamanında forum ergenleri ağlıyordu.

Kaçırmayalım çok büyük ,çok yetenekli diye diye aldirdilar.

Elimizde patladı.

Şimdi aynı şeyi Tarık, şener, erkan,Olcan gibi bizim için fazlasıyla yetersiz yerliler için yapıyorlar.

Tabi suç bunlarda değil tüm suç Demirören malinda, yabancı kontenjanı nedeniyle.

Elmalarla armutları karıştırma. O zaman her yerli oyuncu kötüdür. Olcan iyi topçu yabancı sınırı olmasada olcanı ben kadroda isterim. Aynı şekilde şener de iyi topçu. Sen genç futbolcuyu alıp yetiştiremiyorsan bu onların suçu değil. Bencede yabancı sınırı kalkmalı ama bu kadar yabancı hayranlığına yada yerli düşmanlığına da karşıyım. Bu ülke futbolda bi yerlere gelecekse yerli oyuncularla gelecek. Ülkeni küçümseyen hatta çoğu kez aşağılayan yabancı futbolcularla değil.

nerden nereye...

Bsic0LuCEAE9o3D.jpg
Bsic0LKCQAANQC0.jpg

Balıkesir'de Gökhan Ünal'ın yedeği olur büyük ihtimal.

Bumf0M6IMAAJEIh.jpg:large

Bu Sercan ne gamsız bir herif ya.Başlığa Balıkesirspor'da Kiralık diye ekleyebiliriz bu arada.

Bu yetenek fakiri için zamanında 10 milyon Euro'lar konuşuluyordu. Vay anasını be ne rezil bir ligimiz var

Fiziğini toplamış, göbek filan gitmiş. Tam sözleşmesinin biteceği sezon coşarsa şaşmam.

Sercan Yıldırım: Şimdi, Bursaspor'un şampiyon olduğu dönemdeki Sercan'dan daha iyi bir vücuda sahibim. Kendimi çok hazır hissediyorum.

Gol mol atarsan da puan kaybedersek söverim.

Klasik eski Galatasaray oyuncusu performansı bekliyorum. Bize karşı aslan kesilir bu maçta.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt