İsterse hat-trick yapsın.Bu adamdan cacık olmaz.Dj Sercan.Gitsin gece kulüplerinde DJ'lik yapsın.Dumtıs Sercan.

yeteneklerini sadece anadolu takimlarinda gösteriyor buda herhalde.
adam chedjoyu pazara yoladi resmen.

Bi pozisyonda semih terse gitmişken önü açılırken kendini yere attığı pozisyon sercanın futbol mantelitesini gösteriyor

bu adami zamaninda manchester fln takip ediyordu. bos adam degil. ama iste bunla ugrasacak biri lazim. hadi kocum diyecek, pohpohlayacak fln. profesyonellik maalesef sifir.

Takıma alırsın totosunu yayar sahada gezer emekli olmuş albaylar gibi yaz sezonunu bekler.

yine aynısı olacak. o hırsı sezon boyu sürdüremez bize karşı olan motivasyonunu bizdeyken gösterseydi şimdi burağı kesmişti.

bunun ücretinide biz ödüyormusuz . sene sonu olurda 3 puan geriden sampionlugu kaybedersek bu maci hatirlayacagim.

bunun ücretinide biz ödüyormusuz . sene sonu olurda 3 puan geriden sampionlugu kaybedersek bu maci hatirlayacagim.

adam gibi oynayıp yenselerdi balıkesiri bizim topçular, sercan bize gol attı iyi oynadı diye kötü mü oldu yani

fenere şikeci deyip kendi oyuncunun sana karşı oynarken yatmasını istemek nasıl bir tutarsızlık?

Rezilliğe bak.Yıllık ücretini ödediğimiz adam geldi bize gol attı.:red:

adam gibi oynayıp yenselerdi balıkesiri bizim topçular, sercan bize gol attı iyi oynadı diye kötü mü oldu yani

fenere şikeci deyip kendi oyuncunun sana karşı oynarken yatmasını istemek nasıl bir tutarsızlık?

yatsin mi dedim ben ?!
Sampionlugu para vererek kaybediyoruz sonucda ama. buda trajkomik bir durum sadece. bazilari para verip sampion olur. bizde para verip olmamaya gayret ediyoruz gibi resim ortaya cikar demek istedigim.

yatsin mi dedim ben ?!
Sampionlugu para vererek kaybediyoruz sonucda ama. buda trajkomik bir durum sadece. bazilari para verip sampion olur. bizde para verip olmamaya gayret ediyoruz gibi resim ortaya cikar demek istedigim.

yanlış anlamışım pardon

sercan olmasa da yenilirdik zaten

Beyler bu Sercani cok abartiniz g.te bala o calimi atti kendisi de inanmiyordur o calimi attigina.Birazda bizim stoperin hatasi var yoksa bu Salagin calimla alakasi yok.Atarsa bala atar zaten attigi topta bala girdi.Abartmanin anlami yok.Arada bizim kazmada atiyor oyle.

Beyler bu Sercani cok abartiniz g.te bala o calimi atti kendisi de inanmiyordur o calimi attigina.Birazda bizim stoperin hatasi var yoksa bu Salagin calimla alakasi yok.Atarsa bala atar zaten attigi topta bala girdi.Abartmanin anlami yok.Arada bizim kazmada atiyor oyle.
Yalnız "bala, bala,..." diye yazmışsın da bu adam Volkan Şen ile paket 10 milyona geliyordu formda olduğu dönemde bize, neredeyse. O sezon böyle çalımlaya çalımlaya gidip attığı çok gol oldu.Javier Hernandez gibi topçuydu sonra şarkıcı Fettah CAN ile Volkan kankası falan bu sığırın başını yediler.Manchester yollarına düşebilecekken Şanlı Urfa yollarına düştü...

iyi veya kötü bu adam 3 milyon verildi bikere bile dogru dürüst sans verilmedi oynatilmadi.

Yaw görende adam senede 25-30 gol atmis gibi övüyorsunuz.Bir tane gol atti diye amma abrtiyorsunuz.O golün kaleyle alakasi yoktu Semihe çarpip gol oldu.Yok Manchester'e gidecekken bizimkiler bakmamişta Ş.Urfaya düşmüşte.Ulan bu kamil çocuk mu kendine bakamiyor mu kendisi bilmiyor muydu buraya gidersem futbolum biter diye bu salağı savunmayin bana.Akıllı olaydı adam olaydı bana öyle şöyle böyle olurdu demeyin bu kamil kendini bilerek bitirdi.Ha burada simdi bize 1 gol atti ya simdi gider diskolara 1 hafta Galatasaraya gol attim diye yatar köşede.

Geri
Üst Alt