Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.990
- 4.457
- 1.788
Göztepe gol yiyen ama gol de atan takim. 2 tane sallasalar Bjkye zaten biterler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-ecek -acak yok. Cumartesi biz şampiyonuz.Göztepe adam gibi kadroyla çıkıp ciddi oynasın yenilmez. Gençler maçına yedeklerle çıktılar. Bu maçta asları oynatirlar
Malatyaya fark atar miyiz-ecek -acak yok. Cumartesi biz şampiyonuz.
O gün gereken neyse onu yapacağız.Malatyaya fark atar miyiz
Yani banaBjk de Fb de aynı b.kun laciverti. Ha bjk'nin bir farkı var; Küçüktür mide bulandırır. Bunu zaten biliyorduk. Bunu bile bile biz olamıyorsak fb olmasın bari bjk olsun dedik. Hem şampiyonluk sayısında senin en yakın rakibin değil hem de büyük takım değil. Fb bulduğu her fırsatta sana saldıran ve tff, mhk, hakem, transfer limiti, siyaset vs... her ortamda asıl kollanan ve ittirilen bir takımdır. O kadar loser bir camia ki buna rağmen ne yapsalar işin sonunda patlıyorlar. En sonunda artık çaresizlikten 59 öncesi, bir hafta içinde 4 maç yapılan amatör turnuvalardan şampiyonluk saydırmaya çalışacak kadar küçüldüler. Bir kulüp ancak bu kadar alçalabilir. Bjk'ye göre büyük kulüp ona lafım yok lakin onlar da bence büyüklüklerini kaybetmek üzereler. Yok Hande Sümertaş, yok yayıncı kuruluş, yok fetöcü var koordinatörleri vs... diye diye kafa z.ktiler aylardır. Büyük kulüp olmak böyle bir şey ise bizden ırak olsun.
Velhasıl kelam kötünün daha az kötüsünü tercih etmek zorunda kalmak yerine umarım biz şampiyon olur ve hiçbirinin yüzünü güldürmeyiz. Ha Fatih hoca ligin büyük bölümünde aklı başka yerlerde olmayıp gerçek anlamda hocalık yapabilseydi şu ana kadar çoktan lig bitmişti, biz kutlamamızı yapmıştık ve transferleri konuşuyorduk. Fatih hocaya ben bu yüzden kızıyorum.
Bjk gerçekten de çirkef ve şeref ile hakkı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir camia. Bunu tekrardan tecrübe etmiş olduk. Yani hakikaten buram buram tiner kokan bir çamur deryası bu kulüp. Evlerden ırak. Şu kulübün medyadaki neferleri turgay, bülent falan. Evlerden ırak...
Fb olmasın bjk olsun diyenlere laf sokan renktaşlarıma ithafen yazılmıştır.

Yarası olan gocunur kardeşimYani bana![]()

yok abi bir tek ben söyledim bunu, o yüzdenYarası olan gocunur kardeşim![]()