1982-83 Sezonu Türkiye Kupası Finali | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: 1982-83 Sezonu Türkiye Kupası Finali | Mersin İY 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

"Sigma Olomouc 7-1 Fenerbahçe" başlığı açılmasını da öneriyorum. Site yöneticilerine duyurulur.

Cevap: 1982-83 Sezonu Türkiye Kupası Finali | Mersin İY 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

biz görebilecek miyiz acaba ya hem her kanal için ayrı tv almak gerekmez mi kafam karıştı aklım almadı bu işi :S

nuri yengeyi bilmemek mümkün müdür ya cümle alem tanıdı içini dışını :) ama ters ayakkabılar işe yarayabilir tabi bi şartla bu kez autu hedeflemeli ki top kaleyi bulabilsin zor ama başarabilir

Teşekkürler arkadaşlar yöntemler işe yaradı Guiza golünü attı.

Ben şimdi onu Mallorca alt yapısına yazdıracam.Büyüyecek topçu olacak daha çok goller kaçıracak.

Neyse ben Bilica'lara gideyim bari.O da 4 yaşında daha minnacık.Ama kötü bi huyu var gördüğü yeri eşeliyor ya bu çocuk.

O gün demiştim Fener alır kupayı diye kimse inanmamıştı.Bildim işte bildim.

:)

maç sonucu yazıyor :( maç bitmiş geçmiş olsun fb Türkiye Kupasını aldı

maç sonucu da ''maç devam ediyor '' diye değiştirirse ya ama ben gözlerimle görmeden inanmam abim var 26 yaşında ona soruyorum her duyduğuna inanma yok öyle bişi dedi sizlerden gören var mı

Şok şok şok!

Aldılar kupayı ooff oofff depresyona girdim.

Aha peder okuldan geldi.

Tebrikler kupa nerde Fener orada.

Cevap: 1982-83 Sezonu Türkiye Kupası Finali | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Çifte kupa aldılar. :(

Cevap: 1982-83 Sezonu Türkiye Kupası Finali | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

upupupupup :D:D:D bu topicler efsane olup sabitlenmeli:D ve fb li futbolcular kupayla fotoğraf çektiriyolar:D

fb sezonu bir kupayla tamamlandı:D inanılır gibi değil ŞOK ŞOK ŞOK Türkiye Kupası Fenerbahçenin

Geri
Üst Alt