1999/2000 Galatasaray mı, 2013/2014 Atletico Madrid mi?

Onur Uzun

Sarı Üye
-Hangisi daha güçlü?

-Kim alır?

1999/2000 Galatasaray mı, 2013/2014 Atletico Madrid mi?

Hagi'si olan kazansın.

1999-2000 Galatasaray'ına teknik direktör olarak Simeone olsa daha mı iyi olurdu acaba? Simeone o kadroyla Fatih Hoca'dan daha fazla iş yapabilir miydi? Bence yapabilirdi çünkü Fatih Hoca'ya göre daha iyi savunma yaptırabiliyor ki o yıllarda iyi savunma yapmak kazanmak için yeterliydi..

O kadar da değil abartma. O zaman 2000 Galatasaray'ı Şampiyonlar ligini kazansaydı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Süper kupayı kimden aldık biz? Ki o Real Madrid o zaman için tek hedef olarak o kupayı görüyordu.

10336670_10203414629553868_8358379493093070575_n.jpg

George Hagi dünyaya gelmiş en büyük 10 oyuncudan bir tanesidir.

Atletico'nun kadrosunda Messi olması lazım, anca o zaman kadro dengelenebilir belki.

Şanslarin eşit olduğunu düşünüyorum ama o zamanki real madrid şimdiki real madridi 3e katlar Raul Zidane Figo Carlos helguera hierro mcmanamen bence şimdiki kadrodan daha iyi ve biz o kadroyu yendik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçeriği okumadan direk A.Madrid'e bastım hangisi daha başarılı diye soruldu sandım. Bizim o takım yenerdi bugün A.Madrid'i. O zamanın R.Madrid'i çok daha iyi bir takımdı bu Madrid'den mesela.

Biz avrupanın en hızlı hucuma çıkan takımıydık takım kolay kolay da kontra yemiyodu kale zaten sağlam madridin üstünden tır gibi geçerdi o takım:) o jenarasyon gitti dünya üçüncüsü oldu alpay yıldıray rüştü hariç milli takım bizdik zaten.. Yerlerine pope hagi tafo düşünün :) yani kıyaslanmaz bence .. Fatih hoca satıp gitmese biz CL de final oynardık zaten bunlar benim düşüncem tabi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne bicim bi soru bu? Ikiside baska bir zamanin takimi, aradan 14 yil gecmis ..

Adamlar kupa finali dışinda barca ve realin önünde şampiyon oldular bu takımları bir kere yenersin ama 40 maçlık seride önünde bitirmek çok daha zor aynı zamandada çok anlamsız bir kiyaslama

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt