1999 Deprem Anı Gökyüzü

Çekmedinmi Nokia 3310'la?

15 sene sonra aklına birşey geldi sende birden başlık açma zorunluluğu doğdu.

Yıldızlar seni kurtarmış hadi gözün aydın.

BlueTapa

Şu insanların açtığı başlıklarda forum üyelerinin baskı yapması ve linç kültürü beni deli ediyor.

İlgilendirmiyorsa git başka başlığa kardeşim?

Şu insanların açtığı başlıklarda forum üyelerinin baskı yapması ve linç kültürü beni deli ediyor.

İlgilendirmiyorsa git başka başlığa kardeşim?

Senin açtığın ve trollediğin başlıklarıda biliriz biz.

Bezindeki aktarı kurutmadan millete mok atma Empak :p

BlueTapa

Yıldız olayı değilde gökyüzünde bir acaiplik vardı harbiden

doğru diyorsun kardeş bunu kardeşim de söylemişti depremden hemen sonra. elimi uzatsam sanki yıldızları tutacakmışım gibi diyordu.

Ben 9 yaşındaydım ama gökyüzünün alev topu şeklinde daha büyük cisimlerle dolu olduğunu çok net hatırlıyorum. Yıldızların şekli mi farklılaştı yada farklı bir cisim miydi onu bilemiyorum.

Geçen bende böyle bi manzara yakaladım Allah'tan deprem olmadı
uma8udu9.jpg

Dünya 4,5 milyar yaşında ve milyonlarca deprem yaşanmış o da onlardan biriydi işte herhangi bir doğa olayı abartmaya gerek yok bence.

haarp

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ben 9 yaşındaydım ama gökyüzünün alev topu şeklinde daha büyük cisimlerle dolu olduğunu çok net hatırlıyorum. Yıldızların şekli mi farklılaştı yada farklı bir cisim miydi onu bilemiyorum.

abi bazen öyle oluyor, bi kac sene önce (heralde yil 2011) bir gece vardi yüz binlerce yildiz kayiyordu, belki öyle bir güne denk gelmisdir.

Bende cok iyi hatirliyorum. 10 yasindaydim mudurnu'da köydeydik depremden fazla yildizlardan korkmustum. Isik kirliyiden dolayi gökyüzünun güzelligini göremiyoruz. Ates toplarida büyük ihtimal yildiz kaymasiydi.

Ben depremde yalovadaydim

Dedigin gibi yildizlar buyuktu sanki bende oyle hatirliyorum

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ov6PqtK9d_E[/media]

Guvenlik kamerasinda gozuken isik neydi ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Depremi Avcılar da yaşadım. Bilen bilir sağlam kalan ev yoktu o bölgede. Şans eseri bizim evin sadece duvarları çatlamıştı.

Dışarı çıktık aynen arkadaşın da dediği gibi yıldızlar elini uzatsan gelecek gibiydi. Birçok yıldız kaymasına o gece şahit oldum. Milyonlarca yıldızı görebiliyordun çıplak gözle gökyüzünde olan herşeye şahit olabiliyordun. Patlamalar yıldız kaymaları vs..

İşin en garibi sabah sahile indiğimde sahil deniz yıldızı , deniz atı gibi pek avcılar sahilinde göremeyeceğiniz ölü deniz canlılarıyla doluydu.

Deprem felaketti ama işin en komiği o sabah camilerin sabah namazında full çekmesiydi :D

Geri
Üst Alt