2.5 Yıllığına Salah vs 6 Aylığına Messi

2.5 yıllığına Salah mı, 6 aylığına Messi mi?

• Kullanılan toplam oy
    138
Bunları getireceğine 6 aylığına Hagi’yi getir daha iyi.
En azından 3-4 tane frikik golü atar.

Reis Hagi’yi öyle çok severim ki bilerek Messi’nin olduğu bir konuda adını asla geçirmem. Çünkü Messi frikikte de daha iyi Hagi’den. Gerçi dünya üzerinde Messi’den bir şeyi daha iyi yapan bir hücum oyuncusu izlemedim daha

Salah almak demek futbol bilmiyorum demektir. yunus ve sane varken o mevkiğe bir isim almak akıl tutulması olunur. 10 numaraya da 30'lara gelmemiş, net fayda verecek takıma ön alanda liderlik yapacak bir isim lazım. gerekirse 30 milyon euro olsun bir tane net bir isim. messi falan hem pahalı hem de gereksiz fantezi olur. şu abd ve arabistan mantığını bırakıp, gerçek bir avrupa kulübü mantığıyla ilerleyelim artık. sakatlandığında aylarca (ilkay gibi) kendine gelemeyen yaşlı topçu almayalım.

Şu muhabbetlerin konuşulması bile bizden bir yol olmayacağının anlamıdır. bize sol bek, sağ bek, sol stoper lazım ve kaynağı oralar yerine salah-messi falan verelim deniyorsa diyecek bir şey kalmıyor. aynı şekilde 8 ve10 numara bile lazım bu takıma. net bir 10 numarası yok, sara gibi etkisiz bir 8'in var.. tek iyi tarafından kanatların ve forvetin bir de sağ stoper mevkiğin.

İkisi de olmasın derim ama seçenekler bunlarsa sevmesem de Messi
- Salah kanat, yaşı da var. Evet ligi süpürür ama ŞL büyük soru işareti
- Elde Sane gibi kanat varken Salahı almak gereksiz fantezi
- Messiyi forvet arkası da kullanırsın ki ABD'de çoğunlukla mevkiisi buydu
- Salah'a 2.5 yılda vereceğin yekun ücreti kaldıramayız açık olalım.
- 6 aylık messi riskine girilir, reklamı forması vs belli bi miktarı çıkarılır.
- Arap futbolcu olmasın artık şu takımda

Reis Hagi’yi öyle çok severim ki bilerek Messi’nin olduğu bir konuda adını asla geçirmem. Çünkü Messi frikikte de daha iyi Hagi’den. Gerçi dünya üzerinde Messi’den bir şeyi daha iyi yapan bir hücum oyuncusu izlemedim daha
Hagi messiden iyidir frikik işinde üstad

Aslinda ikisi de degil.
Ama sadece reklam acisindan bakacaksak Messi 6 ayligina gelebilir. Futbol olarak beklentim yok ama takimin tanitimi adina guzel bir hamle.
Tabi bu hamle yapilmadan once, GS marketing departmaninin Inter Miami'nin ve MLS'in return of invesment'ina (yatirimin geri donusu) bakmasi lazim.
Ama Salah kesinlikle uzak durulmasi gereken bir topcu, kime giderse gitsin yatacak. Ayrica araplar adama petrol kuyusu veriyordu en son...

10 dakika Messi. Messi ağalar bu boru değil Messi. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu. Parcaliyla şöyle Bi statta yürüse yeter. Salahi da severim ama Messi. İmza atsın 10 dakikalığına gider storedan formayı alırım

images

futbolun tek gerçek tanrısı
bu formayı giyecek #inş
destek olalım
köstek olanları yuhlayalım
#derim

Messiyi 1 maçlık bile Galatasaray forması ile görmek için geri kalan ömrümden 5 sene filan feda ederim. Takımı bozsun, sahada yürüsün hiç umrumda değil. Tarihin gelmiş geçmiş en iyisi. Ve belki de 100 yıl konuşulacak bir PR.

Geri
Üst Alt