2. Abdülhamit'in Torunu, Galatasaray Adası'nı İstiyor!

Bunca zamandır neredeydin? Diye sormazlar mı? Muhtemelen para suyunu çekti. Şimdi ne koparsam kar diyor. Çakal..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarih konuşacaksan gel konuşalım, kılçık atma.
Yok ben kılcik milcik atma niyetinde değildim de şu Lozan olayları vardıya birkaç hafta önce, soru sordum... O yüzdende 'soylenen' dedim yoksa emin konuşurdum sıkıntı yapma ;)

Edit: Ama tarihi severim... Birşeyler anlatacaksan seve seve dinlerim :hat:

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Son düzenleme:
osmanlı döneminde onlara aitti oralar türkiye cumhuriyeti döneminde kendileri türk bile sayılmayan bu ingiliz bozmaları hiçbirşeyde hak iddia edemezler

kendine osmanlı torunu diyen renkdaşlarımızın bu kadına yanıt vermesi daha doğru olur.

Yok ben kılcik milcik atma niyetinde değildim de şu Lozan olayları vardıya birkaç hafta önce, soru sordum... O yüzdende 'denilen' dedim yoksa emin konuşurdum sıkıntı yapma ;)

Ha iyi aferin.

Adalar mevzusunu çok merak ediyorsan popülist çıkışları baz almayacaksın tarih okuyacaksın. Atina antlaşmasını bileceksin, büyükelçiler konferansını bileceksin, londra antlaşmasını bileceksin, son Osmanlı donanmasının nasıl çürümeye terk edildiğini bileceksin adaların Lozan'dan çok önce kaybedildiğini bileceksin.

Deyyuza bak ya sağlam sövmek gerek bu gibilere,bu ülkede yeriniz yok satıcı pislikler ahmaklar gördüğüm yerde döverim valla böyle desin hele önümde........

Ha iyi aferin.

Adalar mevzusunu çok merak ediyorsan popülist çıkışları baz almayacaksın tarih okuyacaksın. Atina antlaşmasını bileceksin, büyükelçiler konferansını bileceksin, londra antlaşmasını bileceksin, son Osmanlı donanmasının nasıl çürümeye terk edildiğini bileceksin adaların Lozan'dan çok önce kaybedildiğini bileceksin.
Anlat rdas

Editledigim bolumde dediğim gibi tarihi severim... Eger anlatmak istersende seve seve dinlerim :hat:

Hani şu Lozan da peşkeş çekildiğini söylenen adalardanmi bahsediyorsun?

Edit: Pardon 'adalar' diye okumuşum

Ne Lozan'i ya ondan öncesini oku da bilgilen biraz. Gecen de yazmistim sanirim bir konuda her önüne koyana ne inaniyorsun koyun musun diye.

Bu yazdiklarini gördükten sonra aynisi gecti aklimdan yine. Biraz arastir oku, önüne sunulan herseye inanma direkt bilgi topla baska kaynaklardan.

Son düzenleme:
La ne lozanı bu iktidar döneminde Yunanlar 16 tane adaya çöktüler hiç kimseden ses yok

adalar uşi antlaşmasıyla verildi kabak tadı verdi artık bu osmanlı işi

Ha iyi aferin.

Vahdettin hususunda ne dusuyorsun Hain miydi sence ?

Azıcık yüz verince hemen ortaya çıkıyor bu bit yavruları bi bitmelediler. Dedeleri memleketi İngilize peşkeş çekti gitti hala utanmadan konuşuyor.

Ne Lozan'i ya ondan öncesini oku da bilgilen biraz. Gecen de yazmistim sanirim bir konuda her önüne koyana ne inaniyorsun koyun musun diye.

Bu yazdiklarini gördükten sonra aynisi gecti aklimdan yine. Biraz arastir oku, önüne sunulan herseye inanma direkt bilgi topla baska kaynaklardan.
Sende 1-2 yorum ileri baksan anlardın ne dediğimi Çoban bey ... Söylenen dedim öyle olduğunu ima etmedim, aslında bi soru sordum ama yanlış oldu ve bunu Mehmet rdasimiz ile konuştuk bile...

Not: Bu arada hadi diyelim ben her önüme koyulana inanıyorum da senin dediklerinin doğru olduğu ne malum? Senin arkanami koyuyorlar? Sen birşeye A diyorsun başka birisi Z diyor... Bi kitap sağdan gidiyor diğeri Soldan... Biri ak diyor diğeri kara Illa senin dediğinmi doğru olacak. Peygamber misin mübarek senin dediğin herşey doğru olsun :s

şaka gibi ülke olduk hainler hak iddia eder olmuş :D parlementer sistemden bıktık diyen kaşar değilmi bu ?

Vahdettin hususunda ne dusuyorsun Hain miydi sence ?
Vahdettini pek bilmem rdas onu okumadim ama Abdülhamit hain değildi bence ama demediklerini birakmadilar (kızıl sultan vesaire) adama...

Not: hatta şöyle söyleyim Vahdettin ismini hayatımda 5 kez duyduysam çoktur :asd: Hollandada doğup büyüdüğümüz için sizdeki imkanlar yoktu elimizde (Türk tarihi ile ilgili). Haa internet diyeceksin o da son 10-15 yıl gerçekten gelişmeye başladı ve bende işten güçten pek ilgilenemedim :hat:

Son düzenleme:
Önce Osmanlı döneminden kalan ve 100 yıldır Türk Milletinin sırtına yüklenmiş, şimdiki para ile 450 milyar dolar değerindeki borcu sahiplenip Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne geri ödesin sonra Ada üzerinde iddia ettiği hakları konusunda bu ülkenin mahkemelerine gidebilir. Lakin önce 450 milyar dolar ödenmeli.

Hah işte ülkenin havuz medyasında umarsızca savunulmaya çalışılan ve bunun uğruna Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına edilmedik küfür hareket kalmayan hanedan mensupları bunlar işte iyi görün. Gerçi her hanedan mensubunu Fatih Sultan Mehmet veya Kanuni Sultan Süleyman iradesine kudretine sahip zanneden ucube bir nesil yetiştirdiler 15 senede :)

dedelerin savaşarak almıştı sende bi kılıç kuşanıp gel,bakalım duruma

Serkan Şafak

Google amcaya Vahdettin hainidir diye yazdım ve şimdi bunu buldum... Temelli okumadim tabi çok uzun yazı ama belgeleriyle anlatılıyor... Okumaya değermi sence ? Boş boşuna okadar okumayayim :hat:

vahdettin hain mi | Belgelerle Gercek Tarih

Goz gezdirdim hiyarca 1 yazi olmus,netten ne idugu belirsiz seyleri okumak yerine ,tarihcilere kulak vermek lazim Halil İnalcık,Turgut Özakman,dinlerken uykumu getirsede İlber Ortaylıda okumaya deger kisiler.

@Serkan Şafak

Google amcaya Vahdettin hainidir diye yazdım ve şimdi bunu buldum... Temelli okumadim tabi çok uzun yazı ama belgeleriyle anlatılıyor... Okumaya değermi sence ? Boş boşuna okadar okumayayim :hat:

vahdettin hain mi | Belgelerle Gercek Tarih

"Kim Hain? Sultan Vahdettin mi yoksa M. Kemal mi?" diye başlık atılan bir siteden tarih öğreneyim mi öğrenmeyeyim mi diye soruyorsan konu kapanmıştır zaten arkadaşım. Ne istiyorsan onu yap.

Geri
Üst Alt