- 14 Haziran 2009
- 28.854
- 12.866
- 2.698
Ya arkadaş sen yazdıklarımı okumuyorsun galiba? Ben ne anlatıyorum sen anlatıyorsun. Yetmezmiş gibi bir de üstüne trip atıyorsun.Sizdeki imkanlar bizde yoktu dedim daha önceki postumda demi rdas? Ben size paylaşın birşeyde onu okuyayım bu zaten çok uzun zamanım yok dedim 50 takla attınız ama elle tutulur bişey paylaşmadiniz...
Bizim burada İlber Ortaylınin kitabını boşver Türkçe bi kitap araki bulasın...
Daha öncede dediğim gibi sizdeki imkanlar bizde yok... Varsa netten arayıp buluyorsun... Varsa İlber in kitabından kaynaklı ve ispatli birşey eminimki nette de vardır bunun fotosu veya herneyiyse... Yollayın bi link okuyayım diyorum... Utanmasaniz beni Atatürk düşmanı ilan edeceksiniz... Neden? Çünkü bilgi ve belge paylasamiyorsunuz... Ee neden suçlu ben oluyorum o zaman?
Bak arkadaş vahdettin dedi ben erinmedim girdim aradım buldum, kaynaklı ve paylaştım... Çok uzun bu vaktim yok bunu okuyamam siz birşey verin onu okuyayım dedim (daha kısa olması umuduyla) ama siz bana şu şu şu adam yazdı dediniz...
1. Benim onun kitaplarını burada bulup okuma imkanım yok (ha Amsterdam da varsa olabilir ona birşey demiyorum ama siz dediniz diyede 100 - 150 km gidecek halim yok...
2. Belgesi varsa paylaşın dedim... Eger belgeli kitapsa okurum neden okumayayim ve inanırım da ama belgesiz İlber şöyle demiş Misiroglu şöyle demiş hiç birini takmam arkadas...
NOT: Atatürk düşmanı ilan edeceksin ya neredeyse beni... Ne alaka ?
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Hollanda'da bu bahsi geçen kitapları bulamayabilirsin belki doğrudur lakin eğer tarihi iyi bir şekilde birçok kaynaktan kitaptan araştırarak öğrenmek istiyorum diyorsan internet üzerinden o da olmadı en kötü bir arkadaş üzerinden sipariş eder getirtirsin. Kitaplara ulaşamıyorum mevzusu şu kaynak diye verdiğin kepaze siteye bir mazeret değildir laf ebeliği yapmana gerek yok. Diyorum ki ülkenin kurucusunun yani avatarında bahsi geçen TC'nin kurucusunun hain olup olmadığını tartışmaya açan ve büyük bir kindar manipülasyon ile sonunda da haindir demeye getiren siyasal islam güdümlü saçma sapan bir siteyi sen burada kaynak diye millete sunuyorsun. Ben de diyorum ki ayıptır günahtır.
Velhasıl kelam bu saçmalıklar ile daha fazla uğraşmak istemiyorum çok bile yazdım. İstediğin kitaplara dediğim şekilde ulaşabiliyorsan okur öğrenirsin. Ulaşamıyorsan da tarih öğrenme ne yapalım yani.
İyi forumlar.