Üye Görüşü 2 Al 1 Sat Şampiyon Ol!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Burak Yılmaz'ın her hafta bizleri bir yenisine gark ettiği çıldırtma seanslarından bıkan bir Galatasaray taraftarı olarak o bölgeye üst düzey bir ismin şart olduğu kanısındayım.

Bu adamı Rusya ve civar bölgelere gönderip gelen paranın üzerine 2-3 daha ekleyerek Huntelaar+ Muhammed Demir alınırsa bu takımın Prandelli'ye rağmen şampiyon olacağına inancım da tamdır.

Bu adam ile sezon bitmez. Bize de yazık.

EDIT: Kendisini defalarca savundum ama artık ben bile izlemeye katlanamıyorum gerçekten.

devre arası olacak olan

2 sat (sneijder,muslera) , 1 fesih et (pandev)

1 geri çağır(amrabat)

1 affet (engin baytar)

Herhangi bir forvet oyuncusu olabilir.

Care belli:

White11.jpg

selcuk_burak_Sevinc_050513.jpg

Devre arası sadece bu 2 zatın yerine transfer yapmalıyız.Tolgay ve yabancı forvet şart

Son 2 haftadaki girdiğimiz pozisyonları tekrar izlerseniz öyle üst düzey hatta orta-üst seviye dahi adamlara ihtiyacımız olmadığını görürsünüz ,
iki maçta toplam en az 5 golümüze kan doğradı Burak ve her iki maçtada puan bırakabilirdik ,
Kısaca normal bir santrfora dahi şuan ben fitim !

Olmuyor başkan, gidip o zaman da Pandev falan alıyoruz.

Gerçi bu adamı ben beğenirdim eskiden, ama bitmiş adam, yürüyor resmen sahada.

Ya Pandev geldiğinde ben doğru adam olabilir demiştim. Adamı göremedik hiç, gördüğümüz zaman da aynı benim gibi oynuyor. Bir artısı yok :D

Duygun başkan transferi yasaklamış,maliyetler çok yüksekmiş...

Elden çıkarılabilme olursa bilmem,lakin çok da umutlanmamak gerek devre arası..Bayağı kemer sıkmaya gireceğiz...

kimle olur bilmiyorum ama burakla olmayacağı kesin. pandev ile ilgili hiçbir fikrim yok. ondan da olmaz gibi geliyor. hala maç kondisyonunun eksik olduğunu düşünüyorum

Devre arası transfer yapamıyorsak bile Burak gitmeli.Forvetsiz oynayalım daha iyi.

Amrabat dönsün, kanatları Olcan+Amro yapıp öne Umut'u koyalım razıyım.

Ama Burak resmen kan doğruyor futbol zevkimize.

Ya ofsaytta ya hucum faül ile topu kaybediyor.

Bbir pozisyon var ki hele son maç tam komedi. Orada halı saha da benim kadar yeteneksiz adamlar hariç herkes aşırtır o topu, ki ben de aşırtırım da gol yapamam ( evet çok yeteneksizim :D) ama bu adam gitti çalıma bir de topu açtı ayağından.

o lazıo ıstedıgınde satacaktık 8m euroya verılır mı dedık salaklık ettık adam 15m euro +8m euro zarara soktu bızı kanser de cabası

Duygun başkan transferi yasaklamış,maliyetler çok yüksekmiş...

Elden çıkarılabilme olursa bilmem,lakin çok da umutlanmamak gerek devre arası..Bayağı kemer sıkmaya gireceğiz...

41 tane oyuncun olursa maliyet çok olur tabi. oyuncuların yarısı boşuna ücret alıyor.

FM2014 te bile çok bariz belli kadro maliyetinin ne denli saçma olduğu. birileri anlatsın şunları yönetime. hiçbirşey bilmiyorlarsa önce fm oynasınlar sonra yönetici olsunlar...

Geri
Üst Alt