Üye Görüşü 2 Al 1 Sat Şampiyon Ol!

Keşke olsa.Muhammede biz talip olsak 6-7 den aşağı para çekmezler.

trabzonun macları ızlemedım ama cardozoyu oynatmayacaklarsa nası olur? ucuza da alırız hem

Ah keske öyle söylenildigi kadar kolay olsa. Burak'tan kolay kolay kurtulamayiz. Üstelik Prandelli tutuyor bu yeteneksizi son aciklamalarina bakarsak.
Ön tarafta gercekten ciddi sikintilar var. Burak acayip beceriksiz.

bence devre arasında transfer yapılmamalı. önümüzdeki yıl yabancı kuralı ile ilgili ciddi değişiklikler olacağını düşünüyorum. bu sene bu şekilde eldekiyle yetinmeye çalışacağız bence de öyle olmalı. çünkü muhammet demire en az 7 milyon € isterler bu yabancı kuralıyla. bence tff den gelecek karara göre hareket edilmeli. burak ve selçukdan da bonservis falandan vazgeçtim bu adamların elimizde riera gibi patlayacak haberiniz olsun. keşke karşılıklı feshedilebilse. bugüne kadar savunduğum bu adamların ortaya koydukları saçmalıklar benim bile canıma tak etti artık. insan kendi futbolcusunun sahaya çıkmamasını ister mi hiç. ama benim gibi düşünen binlerce insanın olması çok üzücü bir durum.

Umut bulut keşke bu kadar profesyonel olmasaydı. adamın sesi çıkmadıkça burak paşa her maç ilk onbirde oynuyor. burak gibi adi karakterli olmadığı için sevdik biraz da onu orası da ayrı bir konu. aklıma gelmişken burakın atmadığı gollerde gol sevinçlerine bakın. burak ı nedense ben görmüyorum gol sevinçlerinde.

Sassuolo'dan Simone Zaza

41 tane oyuncun olursa maliyet çok olur tabi. oyuncuların yarısı boşuna ücret alıyor.

FM2014 te bile çok bariz belli kadro maliyetinin ne denli saçma olduğu. birileri anlatsın şunları yönetime. hiçbirşey bilmiyorlarsa önce fm oynasınlar sonra yönetici olsunlar...

Zaten o yüzden transfer yapılmayacağını söylemiş... Kadro şişkinliği ve yattığı yerden para kazananlar var.. Bizim gibi kulüpler bu yükü kaldıramaz,kur farkı da düşürüldüğünde...Real,Barça,Manu falan değiliz,fazla abartmış eski yönetim...

güzel öneri,lakin abdurrahimin hamlesi de su olacaktır

sneijderi satıp kontenjanı bosaltıp amrabatı geri getirmek

buna ortam hazırlıyorlar

yavas yavas sneijderi sogutmaya basladılar,bugünkü acıklamasında diyor abdur amrabatı geri getirecegim diye

sözün özü bizden bi bok olmaz degerli renkdaslarım

Yabanci A sinif Forvet sart, B de olur, C bile is görür D is gördügüne göre (Webo, Gekas...). Burak hangi sinif oldugunu tarif edebilmek icin alfabemiz yetmiyor malesef. Ama Tabi gönül bir Huntelaar Doumbia Balotelli istemiyor degil :)

Muhammet Demir aslinda coktan alinmasi gereken bir topcu ama bir arkadasin yazdigi gibi, yabanci siniri ne olacagi belli olmadan milyonlari antep'e vermek aptalca olur...

Fazla laf yapmaya gerek yok. Bruma'yı kazanıp bir ortalama santrafor alırsak şampiyonuz. Başka transfer istemez. Elimizdeki malzeme yeterli.

Fazla laf yapmaya gerek yok. Bruma'yı kazanıp bir ortalama santrafor alırsak şampiyonuz. Başka transfer istemez. Elimizdeki malzeme yeterli.

santrafor almaya gerek yok. en azından buraka tahammül edebiliyorsak imse oynamasın 4-6-0 oyanayalım illaki 2 tane gol atarız her maç. kanatlara olcan bruma yı koy, 4 tane ortasaha koy bunların arkasına, ne gol yersin ne de gol atma sıkıntısı çekersin. onca maç kazandık kötü oynayarak kaç tane burak atmış.

media_xl_174909.jpg
BrUg9phIcAA6yLL.png

santrafor almaya gerek yok. en azından buraka tahammül edebiliyorsak imse oynamasın 4-6-0 oyanayalım illaki 2 tane gol atarız her maç. kanatlara olcan bruma yı koy, 4 tane ortasaha koy bunların arkasına, ne gol yersin ne de gol atma sıkıntısı çekersin. onca maç kazandık kötü oynayarak kaç tane burak atmış.

4-6-0 sacmaligi bitti zannetmistim, Osman Tamburaci bir zamanlar tekrarlaya tekrarlaya biktirmisiti

Dünyada forvetsiz oynayan bir takim yok ama biz istesek yapariz degil mi?

Burak bedava verilebilir hatta üstüne Selçuk hediye verilebilir.

Yarsuvat transfer yok dedi. Bosuna cabalamayin.

Burak yetenksiz falan ama kullanmayi bilirsen 30+ gol atar.

Transfer olmasa dahi bu kadro bu ligin en iyi ve en zengin kadrosu. Transfersiz sampiyon olacak kapasiteye sahip.

Yarsuvat transfer yok dedi. Bosuna cabalamayin.

Burak yetenksiz falan ama kullanmayi bilirsen 30+ gol atar.

Transfer olmasa dahi bu kadro bu ligin en iyi ve en zengin kadrosu. Transfersiz sampiyon olacak kapasiteye sahip.

Kullanma seklini bir aciklasina arkadas?

O gol krali oldugu yillar geride kaldi, öldü bitti gitti bir daha o form seviyesine ulasamaz

O gol krali oldugu yillar geride kaldi, öldü bitti gitti bir daha o form seviyesine ulasamaz
Yanina essek gibi kosmayi bilen(burak efendinin aciklarini kapatacak)hava topunu alıp takimi ileri taşıyan sağlam bir forvet ile burak efendiye tek vuruşluk pozisyon hazırlayan takim olursa gol atar.

Ileride baski kuran, rakibe pres yapip top kaybina ugratan ve bol pozisyon ureten bir takimdan bahsediyorum (ornegin ft'nin veya klopp'un oyun stili).

Bu sezon zaten kanatsiz oynuyoruz. Rakip ceza sahasina hic orta kesilmiyor. Kesilen ortalarda hep kötü ve rakibe gidiyor. Birak, drogba veya demba ba gibi ekstra oyuncu degil. Kendi kendine pozisyon yaratamaz. Ona yanindaki adamlar gol hazirlamalilar (ornegin olcan, bruma, vs). Ama asist ozellikli ve gol attiracak adamlar prandeli tarafindan genellikle oynatilmiyor.

Ileride baski kuran, rakibe pres yapip top kaybina ugratan ve bol pozisyon ureten bir takimdan bahsediyorum (ornegin ft'nin veya klopp'un oyun stili).

Bu sezon zaten kanatsiz oynuyoruz. Rakip ceza sahasina hic orta kesilmiyor. Kesilen ortalarda hep kötü ve rakibe gidiyor. Birak, drogba veya demba ba gibi ekstra oyuncu degil. Kendi kendine pozisyon yaratamaz. Ona yanindaki adamlar gol hazirlamalilar (ornegin olcan, bruma, vs). Ama asist ozellikli ve gol attiracak adamlar prandeli tarafindan genellikle oynatilmiyor.

Welsey gecen sezon ilk yari bile 16 gollük assist sayisi ta kendisi verdi atamadi, Burak ancak sans ile gol ile bulusur...

Geri
Üst Alt