2. Başkan Cengiz Özyalçın: "Derbide Sürpriz Olabilir"

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
CdcNj-GWIAAPsum.jpg

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın: "Galatasaray puan olarak öndeyken bile; Fenerbahçe maçlarının sonucu belli olmaz, bu maçlar daima sürpriz olmuştur. Bu şu demek değildir Galatasaray kazanacak ama elbette kazanmasını isteriz. Ekonomik güç sportif başarıyı da beraberinde getirir. Galatasaray zorlu bir süreçten geçiyor. Bu Galatasaray'ın dibe vurmuş şeklidir, Galatasaray burdan çıkacak. Bu kadar özverili, bu kadar stres içinden geçen bir yönetim görmedim. 7-8 ay önce niye kimse taşın altına elini koymadı ? Bizim seçim kararı almamız teslimiyet demektir, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyunla ilgili ben bir şey diyemem teknik ekip konuşmalı" şeklinde konuştu.

Ve bu adam bugün puan kaybından sonra gülerek röportaj yapabiliyor. Bu kadar gülünecek ne vardı ?

Sürpriz olabilir derken bizim yenmemiz mi?

Yeminle şu uA başkanı veya lideri her neyse olsam , tüm taraftarları toplar liseyide , yönetimide basardım. Aradan da bir iki çakardım çok yaşlı olmayan sözde Galatasaray'lılara...

İyice piskopat gibi düşünmeye başladım bunlar yüzünden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allahin cezalari defolun gidin lan.

Ne demek lan sürpriz olabilir,kendi evimizde favori olamayacak kadar düştük mü?Kendini bilmez yönetici bozuntusu.

hakikaten kötü bir sürpriz olabilir

Ulan her maç sonu çıkarmayın şu alzheimer hastası herifi. Ana avrad sövücem artık yeter lan!

Beyin nöronlari ölmüş bir adamin açiklamalarini gördünüz.

Sürpriz olabilir derken bizim yenmemiz mi?

Yeminle şu uA başkanı veya lideri her neyse olsam , tüm taraftarları toplar liseyide , yönetimide basardım. Aradan da bir iki çakardım çok yaşlı olmayan sözde Galatasaray'lılara...

İyice piskopat gibi düşünmeye başladım bunlar yüzünden

Ne taraftan baksak elimizde kalıyor bu açıklama. Fb'nin yenmesi sürpriz olabilir dese gereksiz sonuçta sen Galatasaray yöneticisisin, ne demek rakip sürpriz yapabilir ? Galatasaray'ın yenmesi sürpriz olabilir dese kendi sahamızda Fb'yi yenemeyiz demektir bu. Adam gibi "Galatasaray bu maçı kazanacak, taraftarlardan özür diliyoruz, derbiyi kazanarak onları biraz olsun sevindireceğiz" diyemiyor...

mason dedemiz bu dönemlerde bir başka esprili

Geri
Üst Alt