2. Başkan Cengiz Özyalçın: "Derbide Sürpriz Olabilir"

Ulan teknik ekip mi var sahada telefonla oynuyorlar bu meymenetsiz teknik ekip diyor.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle açıklamaları Türkiye Kupası maçlarında 68 Aksarayspor gibi takımların yöneticileri yapıyor...

Hepsini tek tek seçip koymuşlar oraya, diyecek söz bulamıyorum. Bizim sözde taraftarlarda hala 90. dk asaletin yeter diye zırlasınlar.

Sinaniyoruz beyler kendinizi sakin tutun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 aday vardı lan, ne kimse elini taşın altına koymaması?? Senin kafanı yarmak gerek o taşla

Robespierre ve Giyotin şart. Fransız tarihinden örnek verdim ki malum liseliler daha içten hissetsinler.

Mağlup olursak o zaman sürprizi görürsünüz fosiller.

Şükrü Ergün'ü dolmuşçuyu özledim bu nedir be

Bastaki dursun olunca alacagi yonetim kurulu uyesi de , futbolcusu da teknik adami da onun capsizliginda , cibiliyetsizliginde oluyor iste!! :( :(

Doğrudur bizim şu halimizle herhangi bir derbi maçtan galip çıkma ihtimalimiz yok ve olursa büyük sürpriz olur doğru demiş bunda sıkıntı yok. Sıkıntı olan bunun sebebinin kendileri olması ve buna rağmen hala gülerek röportaj verebiliyor olmalarıdır. Mevcut yönetimde beceri ve akıl zaten yoktu lakin görünen o ki şeref ve haysiyette kalmamış.

Geri
Üst Alt