2. Başkan Metin Öztürk: "Ben çektiğim fikstürden çok memnunum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: "Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılı, herkes şampiyon olmak istiyor, umarım Galatasaray olur. Ben çektiğim fikstürden çok memnunum. Umarım şans da yanımızda olur ve Galatasaray şampiyon olur."

sezonluk yönetim görevini tamamladın aferim metin bravo , En güzel sen çektin , senden iyi topu alıp kura çeken olmadı.

Senin ben elini. Ağustosta Antalyayı başımıza musallat ettin. Hava sıcak, herifler uzun zamandır yemilmiyor, zemin de leş gibi olur kesin.

Galatasaray'ımız ilk 10 haftada sadece 3 maç evinde oynayacak. (6 maç deplasman - 1 hafta BAY)

Senin ben elini. Ağustosta Antalyayı başımıza musallat ettin. Hava sıcak, herifler uzun zamandır yemilmiyor, zemin de leş gibi olur kesin.

Galatasaray'ımız ilk 10 haftada sadece 3 maç evinde oynayacak. (6 maç deplasman - 1 hafta BAY)

Sezon başı enerjisiyle koyar geçeriz. İkinci devre derbileri alıyoruz evimize o hoş.

GscimbomMobile

İnanmayan taraftar siyesin diye bir tezahürat vardı o aklıma geldi.ne güzel bir ambians ne güzel bir atmosfer oluyordu.

GscimbomMobile

Sezon başı enerjisiyle koyar geçeriz. İkinci devre derbileri alıyoruz evimize o hoş.

GscimbomMobile
Sezona kötü başlayıp g. başı dağıtmayalım da. En son tudorlu sezon iyi başlamıştık avrupa maçları yoktu diye. Hep kötü başladık Terimle 4 sezon. Zor olacaksa 2. devre zor olsun. Bizim başlangıcımız önemli

Geri
Üst Alt