#2 DeAndre Yedlin

bunu sana her Premier League izleyen seyirci de diyebilirdi.
Defansif pozisyon alması, futbol aklı çok düşük, ayak tekniği de vasat, fakat fiziği ve hızı çok iyi, çok dayanıklı, ve 90 dakika sağda koşabilecek bir oyuncu. uzun lafın kısası, sabri sarıoğlu'nun amerikan versiyonu, aradaki fark yedlin çok daha güçlü ve boylu.
Ben izlemedim hiç ama pl’de oynayan adam iş yapar burda diyordum da bu kadar düz olmasını beklemiyodum açıkçası ne yalan söylim
En azından rosier etkisi yapsın isterdim de onu da yapamaz gibi.

Doğru adam buydu bizim için. Sadece 500.000€ karşılığında gitti.

önünde babel oynadığı için 1 maç daha şans veriyorum

Doğru adam buydu bizim için. Sadece 500.000€ karşılığında gitti.
500 bine almışlar aklım almıyor yav hoca bunu mu tercih etti acaba yoksa o parayı ödeyemeyecek durumdamıydık dicem de İrfan için konuşulan paralar da ortada.

Şu maçlık performansı hiç ümit vermiyor

hani bu adamın hücumu kötü savunması iyiydi. newcastle'da savunmacı bir beke dönüştü diyorlardı bu çok bilmiş youtubeçu yorumcular.

rezil rezil çalımlar yedi durdu. yardıma gelen olsa ne olmasa ne
bu defansla mls de oynar anca

bunu sana her Premier League izleyen seyirci de diyebilirdi.
Defansif pozisyon alması, futbol aklı çok düşük, ayak tekniği de vasat, fakat fiziği ve hızı çok iyi, çok dayanıklı, ve 90 dakika sağda koşabilecek bir oyuncu. uzun lafın kısası, sabri sarıoğlu'nun amerikan versiyonu, aradaki fark yedlin çok daha güçlü ve boylu.

Sabri sarığoğlunun fiziği ve hızı yoktu tembel güçsüz biriydi arada taraftarı aldatmak için komik deparlar atardı maçların en az koşan adamıydı ve adamını hiç marke edemezdi yarısında yorulur bırakırdı gol yerdik Allah onu bildiği gibi yapsın

Hücumda iyi savunmada Tarık Çamdal ile birlikte gördüğüm en kötüsü

Hücumda çok etkili olabilecek özelliklere sahip, ancak kaliteli takımlara karşı savunma zaafı ortaya çıkıyor. Tabi ben böyle umuyorum sıradan bir Anadolu takımıyla oynarken de savunma zaafları ortaya çıkarsa sıkıntı büyük.

leş oynuyoda babelinde kötü gözükmesine katkısı büyük

Geri
Üst Alt