Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.021
- 101.249
- 5.238
Tr de ofansına yaklaşabilecek bek yok galiba ama rakip karşılarken hala uyumsuzluğu mevcut takım ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net bir sekilde Omar'dan daha iyi bir bek. Tabi bu pek de zor birsey degil acikcasi.
Yine de begendim ben dün kendisini.
Bence de kesinlikle.Omar bence Linnes'ten bile kötü.
Hücum meziyetleri kısıtlı olduğu için düz topçu dendi zaten bekte defans kadar hücumda önemli hatta bence daha önemli.Bizim taraftarımızda bence biraz şımarıklık var özellikle 12/13 sezonundan sonra. Çünkü her topçudan ekstrem şeyler bekliyoruz gözümüzde ''İyi futbolcu.'' olabilmesi için. Omar gayet de iyi bir futbolcu, avrupa da güzel işler yapan Olympiacos'dan BEDAVA'ya aldık. Belki adaptasyon sorunu oldu ama ilk maçlarında neler yazıldığını,yaptığını biliyoruz kendisinin. Bir futbolcunun düz olması, onu kötü futbolcu yapmaz. Senin belli bir sistemin vardır, o sistemde bile bir oyuncu kötü oynar sırıtır o zaman dersin ki bu oyuncu kötü. Omar'ın oynadığı dönemde takımımız çok kötüydü, plansızdık, kadro oturmamıştı. Omar'ın abartılı bir şekilde bu kadar gömülmesini doğru bulmuyorum.
Yerine tercih edilen sağ bekin Manu maçında Rashford karşısında ne hale düştüğünü görünce Yedlin'i özlerler mi acaba?
Ogulcan ile oynarsa Ataga daha rahat cikar katiliyorumArda-babel büyük problemdi.. yedlinin penaltı pozisyonunda oraya kadar kovalayıp topa dokunan davidsondu..aynı davidson bizim sağ tarafta çadır kurdu resmen..hem hücumda çok istekliydi hem defans yaptı.. yedlin henüz bu tarz bir adamla oynayamafi Oğulcanla falan oynasa defolari daha az görünebilir.