Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de beğenen tek ben kaldım herhalde diyordumBu arkadaslik ne oldu da sacmalama cureti gösterdiniz
önünde oğulcan oynayınca herkes beğenmeye başlayacakBen de beğenen tek ben kaldım herhalde diyordum
Bu adam çok katkı verecek bize inanıyorumönünde oğulcan oynayınca herkes beğenmeye başlayacak
Yaw adam hucum anlaminda saf tehlike.Ben de beğenen tek ben kaldım herhalde diyordum
Mariano sağ bekte oynayıp 10 numara özellikleri ile öne çıkan bir adamdı. Defoları vardı ama tolere edilebilirdi.Benim için transferde ne kadar kendini geliştirdigin önemlidir. Bizim son yıllarda en iyi bek performansımız marianoydu. Kendisi son döneminde eleştirilmesine rağmen hala kaçıncı transfer oldu boşluğu dolmadı. Bu mevkide başarılı bir transfer demem için mariano seviyesinde en az katkı vermesi gereken biri olmali.
mariano formunda olunca adam tek başına hem kanat hem bek görevini üstleniyordu.takimin geri kalanina gore siritmiyor ama marianonun yarisi etmeyecegide bir gercek
Millet mariano diyor da mariano ilk geldiği sezonun devre arasından sonra sürekli sovulen bir adamdı...
Ayrıca yedlin gerçekten hangi konuda 2-3 maçta hayal kırıklığı yarattı merak ediyorum..
Alanya lig maçında gayet iyiydi ilk golu hazırladı...
A.gucu maçında da adama bedavadan sarı kart verip kitleriler ki ilk yarıda ortalama bir oyun oynadı pozisyon bile vermedik zaten..
Bazen çok ezbere yorum yapılıyor..