#2 DeAndre Yedlin

Yakin gecmisten mariano ile kiyaslarsak , marianonun yarisi bile etmeyecek bi adam. Bek arayisina girmemiz lazim sezon sonu...yedlin omer bayram linnes falan bunlarla olmaz.

Bir tane sağ bek bulmak için daha ne kadar atış yapacak bizim başımızdakiler.Arkadaş nasıl yapıyoruz transferde bu kadar başarısız olmayı.
yahu birazcık doğru hamleler yapsak uçacağız.
Evet kötü gözükmesinde rezalet takım savunmasınında katkısı var.Ama ne olursa olsun hiç beğenmedim.
Şu ana kadarki performansı gedson gibi hayal kırıklılığı.Ama bir şekilde şu takım savunmasını adam gibi yapmalıyız.Amatör kıvamında takım savunması yapıyoruz.Defans oyuncularına çok yük biniyor.

Bu arkadaslik ne oldu da sacmalama cureti gösterdiniz

Herkesi gömdük bunu gömmezsek olmaz denilmiş herhalde.

Bir EPL takıntısı var insanlarda. "EPL seviyesinde oynuyorsa burada kesin oynar." EPL'de göz kanatan, teknik kapasitesi düşük o kadar çok oyuncu var ki...

Bu EPL algısı bir yana Yedlin de kazanılabilir. Belli maçlarda, belli özellikleriyle ön plana çıkacakmış gibi duruyor. Ancak oyun içinde fiziken düşüş yaşadığında yaptığı hamleler çok amatörce. Bu alışkanlığı bu saatten sonra ne kadar düzelir bilemedim. Benim tanıdığım taraftar bu özelliğine ciddi anlamda takar.

Benim için transferde ne kadar kendini geliştirdigin önemlidir. Bizim son yıllarda en iyi bek performansımız marianoydu. Kendisi son döneminde eleştirilmesine rağmen hala kaçıncı transfer oldu boşluğu dolmadı. Bu mevkide başarılı bir transfer demem için mariano seviyesinde en az katkı vermesi gereken biri olmali.

Benim için transferde ne kadar kendini geliştirdigin önemlidir. Bizim son yıllarda en iyi bek performansımız marianoydu. Kendisi son döneminde eleştirilmesine rağmen hala kaçıncı transfer oldu boşluğu dolmadı. Bu mevkide başarılı bir transfer demem için mariano seviyesinde en az katkı vermesi gereken biri olmali.
Mariano sağ bekte oynayıp 10 numara özellikleri ile öne çıkan bir adamdı. Defoları vardı ama tolere edilebilirdi.

takimin geri kalanina gore siritmiyor ama marianonun yarisi etmeyecegide bir gercek

tudor hocamın aldığı topcunun yarısı etmemesi normal

şimdilik idare ediliyor ama çok geçmeden sovulur buna

baya sıradan bir adam

Millet mariano diyor da mariano ilk geldiği sezonun devre arasından sonra sürekli sovulen bir adamdı...

Ayrıca yedlin gerçekten hangi konuda 2-3 maçta hayal kırıklığı yarattı merak ediyorum..

Alanya lig maçında gayet iyiydi ilk golu hazırladı...
A.gucu maçında da adama bedavadan sarı kart verip kitleriler ki ilk yarıda ortalama bir oyun oynadı pozisyon bile vermedik zaten..

Bazen çok ezbere yorum yapılıyor..

Yanarim Yanarim Ljobjanidze´yi sag kanada alip, Yedlin´in cikmasini engellemek isteyen Hiko´nun taktiginin ekmek verdigine yanarim. Ömer´in bölgesine gectigi an zaten Allah´a emanetti.

Yedlin´e ne denilecek ne bulundu merak ediyorum. Hücumu da Deafansi da iyi, pas oyunu fena degil. Bir mac kaybedildiginde takimin 90 %´i hedef haline geliyor boabba bu nedir.

Hoca cok fazla tuzaklari bosa cikarmak icin ugrasiyor ki, saridan sonra bir faul daha yapan Yedlin´i oyundan aldi. Ama ummadik tas bas yardi, sonra kirmiziyi Mustafa´ya cikardilar.

Saha icine full konsantre olmamiz gerekiyor.

Millet mariano diyor da mariano ilk geldiği sezonun devre arasından sonra sürekli sovulen bir adamdı...

Ayrıca yedlin gerçekten hangi konuda 2-3 maçta hayal kırıklığı yarattı merak ediyorum..

Alanya lig maçında gayet iyiydi ilk golu hazırladı...
A.gucu maçında da adama bedavadan sarı kart verip kitleriler ki ilk yarıda ortalama bir oyun oynadı pozisyon bile vermedik zaten..

Bazen çok ezbere yorum yapılıyor..

Mariano´nun oyun zekasi, ve teknigine hayran kalmis bir insan olarak derim ki, bizde oynadigi dönemde artik profesyonel futbolun kaldiramayacagi bir tempo ile oynuyordu ilk sezon sonrasi. Ilk yarilari anca aciliyordu, fizigi ligin ikinci yarisi katlanacak seviyeye geliyor ve sonra harikulade maclarini izliyorduk... Ki Bek cok ekstra yorucu bir pozisyondur. Bazen depar üstüne depar atmak zorunda kalirsin.

Linnes ise buna ragmen formayi alamiyordu, Linnes okadar kötüydü.

Kendisi atletizm ve tempo bekidir marianoyla karşılaştırmak anlamsız çünkü aynı mevkide oynuyor olmaları dışında benzer özellikleri yok neyi begenilmiyor anlayamıyorum ikinci yarı çıkar çıkmaz lobhanidze açığı yakaladı ve attı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt