#2 DeAndre Yedlin

Sezonu kapatmış diyebiliriz. Linnes'te sakatmış Şener ile her maç delik deşik oluruz doğru bir kurgu yapmak lazım.

Üçlü savunma yapalım desek stoper de yok 3 tane adam akıllı takımda. Ne yapsan olmuyor.

Önümüzdeki sezon kadroda alternatif statüsünde olması herkesi mutlu edecektir. Oraya mutlaka dengesiz olmayan istikrarlı bir oyuncu alınmalı. Bu lig için beklerin istikrarlı ve verimli olması çok önemli.

Önümüzdeki sezon kadroda alternatif statüsünde olması herkesi mutlu edecektir. Oraya mutlaka dengesiz olmayan istikrarlı bir oyuncu alınmalı. Bu lig için beklerin istikrarlı ve verimli olması çok önemli.

Bence stopere öyle bir profil lazım. Ujfalusi gibi bir lider gerekli savunmaya. Savunma bloğundaki herkesin verimini artırır.

Seneye iyi bir alternatif olur. Kolay maçlarda, içerideki maçlarda hızıyla hücumda iyi işler yapar ancak ilk 11'e sağlam bir bek bulmak zorundayız.

omar cöp, lines de yetersiz, bu da iyi degilse sorunu baska yerde arayin derim

cafuyu mi getirelim aga ne yapalim

bu takim zamaninda sabrilerle falan sampiyon oldu, simdi plde düzenli oynayan adamlar bile yetersiz kaliyor ha

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Düşmesini geçtim artık niye bu kadar abartarak kendini yere atıyor hiç bir hakem düdük çalmaz öyle atıyor kendini...
Güzel kardeşim ayakta kal biraz okadar güçsüz değilsin her pozisyonda atma kendini kursun yemiş gibi...

Ayağında kırık falan olabilir deniyordu bir açıklama geldi mi ben hiç rastlamadım

kendisine yapılan insanlık dışı faulü kınıyorum.

o müdahaleye kart vermeyen hakemin de.............

bu sene kötü futbol oynadıgımız bir gerçek fakat hakemler ağır doğradı bizi maalesef kazandıgımız maçlarda bile neler yaşadık. m. cengiz'in esas buna itiraz etmesi gerekiyordu.

Yedlinde iyi alisma süresi filan, gedsona neler dendi az sabir. Bizde 1 2 Mac sonra hemen karara variliyor. Klassik taraftar oyuncu bitirme sendromu. Az sabir.

Geri
Üst Alt