#2 DeAndre Yedlin

Benim en çok taktığım olaydır, şöyle ki:

Bir oyuncun o mevkinin 2. oyuncusu ise ve sen o adama 1.2 milyon euro ödüyorsan sırası geldiğinde formayı vereceksin yani güvenmiyorsan veya beğenmiyorsan niye 1.2 milyon euro ödüyorsun yolla gitsin aynısını yıllarca Ahmet Çalık'ta yaptık.

Sen bu adamlara yüklü para veriyorsun Boey yorgun çocuk adım atamıyor tam Yedlin'in oynaması gereken maç.

En çok sinirimi bozan olay diğerleri hoca tercihidir vs.

Cok cabuk oyuncu söğüşlüyoruz ya..

Bu adama ilk 2 maçında hatirliyorum methiyeler duzuyorduk. Cok hizli, kenari otoban yapti vs vs diyerek. Sonra ne oldu ne bitti anlamadim gozden düştü ve çöp muamelesi yapmaya başladık. Korkarim Mostafa Mohammed olayindada aynisini yapacagiz. Mostafanin tek artısı Diagnenin gol yollarinda bu denli bocalamasi. Bu sebepten herzaman Mostafadan bir medet uman taraftarimiz var. Ama Sacha Boey iyi çıkınca Yedlini hemen postaladik.

Cok cabuk oyuncu söğüşlüyoruz ya..

Bu adama ilk 2 maçında hatirliyorum methiyeler duzuyorduk. Cok hizli, kenari otoban yapti vs vs diyerek. Sonra ne oldu ne bitti anlamadim gozden düştü ve çöp muamelesi yapmaya başladık. Korkarim Mostafa Mohammed olayindada aynisini yapacagiz. Mostafanin tek artısı Diagnenin gol yollarinda bu denli bocalamasi. Bu sebepten herzaman Mostafadan bir medet uman taraftarimiz var. Ama Sacha Boey iyi çıkınca Yedlini hemen postaladik.
Ilk maclardaki methiyelerin tek sebebi, yeni gelen oyuncuya pozitif on-yargi. Eskisinden o kadar bikiyoki taraftar, her hareketini ovuyor yeni gelen oyuncunun, taa ki 3-5 mac gecip onunda cop oldugunu anlayincaya kadar.

Gelmeden önce 1 videosunu izlemistim. Ingilterede bu adam böyleyse tr de is yapar her türlü diye düsündüm. Yanilmisim.

Uzaktan bakınca topçu ortalığı kasıp kavurur bu dersin ama herif futbolu spor için yapangillerden.
Bunu oynayabilmek için orta sahada iyi bir kesici gerekiyor. Her oyuncunu açığını kapatsın diye başka bir oyuncu bakacaksak işimiz var.
Yerine yapmasını istediğimiz işi yapabilecek oyuncu bulunabiliyorsa kapıyı göstermek gerekiyor.

Yabancı sınırı nedeniyle boşa kontenjan tüketiyor.

Verin parasını fesh edin alın oraya gurbetçi bir bek.
FM oynamak kadar kolay değil bu işler tamam da yabancı kalitesiz bir sağ beki neden kadronda tutarsin ki?
Mert müldür sürekli yedek zorlasak kiralariz.
Bjk umut meras i 1.2 ml Euro ya almış.
Kebab yemeyin takım kurun biraz da.
Yaş 70 ye ye ye ne doyulmaz bir oburluk bu.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam kötü futbolcu değil gamsız sanki halı sahada gazozuna maç oynuyor.asla bek olmaz çünkü sürekli adam kaçırıyor.ben olsam hücumda kullanırdım bu hızıyla başarılı olur bence.

Geri
Üst Alt