#2 DeAndre Yedlin

Kovun gitsin yav.

Altyapidan yok mu bu dümbelegin yerine oynayacak birisi. Bundan beter olamaz.

Çok vasat oyuncu

Mahmut’u kiralık göndermek saçmalıktı bundan daha iyi oynardı keza Emre Taşdemir çok daha diri pvaya göre

•quod erat demonstrandum•

En başta senden umudum vardı. Topu kapiyorsun hemen kaptiriyorsun.

2. golde kaymadan gol filan olmaz o pozisyon. ordan vursada gol olmaz Nedir kayiyorsun topa

Galatasaray'ın 2 tane kaliteli beke ihtiyacı var.

Sol tarafa AS

Sağ tarafa da kaliteli yedek.

Böyle imkanı yok yürümez.

Koskoca 300 milyonluk abd nin milli takımına bunu mu alıyorlarmış. Nasıl bir yokluktur bu...

Nasıl beceriyor bilmiyorum ama savunma yaptığımızda savunmada yok, hücumdayken hücumda yok.

En beteri bu, mahmutu tutsalar bundan nekadar kötü oynayabilirdi ki?

Yürü git yav

defol

bu kadar sabır yeter artık

Malın değnek sallyanı ne diye kayıyorsun orada
Hocam tamam 2.golde kayması hataydı da adam 3 kişiden geçirdi pası o 3 kişi de kimse birisi kayıp kapatmadı o pası.
Oyunu kötü orası ayrı.
Maaşı çok yüksek değildi hata kabul edilip yollanabilirdi Terim e yazar bu tercih
X vasat bir sağ bek transfer ettirip yabancı kontenjanı avantaji sağlardik boey olmadığı zaman.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam tamam 2.golde kayması hataydı da adam 3 kişiden geçirdi pası o 3 kişi de kimse birisi kayıp kapatmadı o pası.
Oyunu kötü orası ayrı.
Maaşı çok yüksek değildi hata kabul edilip yollanabilirdi Terim e yazar bu tercih
X vasat bir sağ bek transfer ettirip yabancı kontenjanı avantaji sağlardik boey olmadığı zaman.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orası öylre stoperler aralarında alan paylaşamıyor. Taktiksel anlamda takım çok zayıf.

yedigimiz ikinci golde nasıl atladı ama hamsik'e. allah seni bildiği gibi yapsın coni

Atletizm şubesinde değerlendirsek daya iyi olur gibi. Bu adam futbolcu falan değil.

Geri
Üst Alt