- 20 Eylül 2009
- 19.012
- 17.557
- 2.773
Fena gelecek, sakatlık olmasın yeter. Feghouli gelince defans arkasına attığı paslarla en az 5-6 asist yapar. Defansif olarak korkacak bi durum yok. Karşısında maksimum kim var ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yabancılar genelde çok mutlu oluyor burada. Performans göstermeyip kendinden nefret ettiren paragözleri dışarıda bırakıyorum. 27 yaşında atletik ve premier lig'den bedelsiz gelen sağ bek.. Daha ne olsun. 5 sene Linnes'i izledik. Daha ne olsun?Bu tarz sempatik içten gülen futbolcularla başarı gelir içten içe arkadaşlarını kıskanan adamlarla başarılı olunmaz Fatih hocam harbiden bu adamdan Eboue performansı aldırır
Linnes'de aslında ortalama bir bek bize Eboue tarzı böyle sağ tarafı duman attıran bir bek performansı uzun zamandır izlemediğimiz için ortalamaya alıştık umarım kendisi sağ tarafın tozunu attıra attıra gider Eboue tarzı sürekli baskılı bir futbol izlettirirBizim yabancılar genelde çok mutlu oluyor burada. Performans göstermeyip kendinden nefret ettiren paragözleri dışarıda bırakıyorum. 27 yaşında atletik ve premier lig'den bedelsiz gelen sağ bek.. Daha ne olsun. 5 sene Linnes'i izledik. Daha ne olsun?
Ghezzal, Nwakaema, EkubanFena gelecek, sakatlık olmasın yeter. Feghouli gelince defans arkasına attığı paslarla en az 5-6 asist yapar. Defansif olarak korkacak bi durum yok. Karşısında maksimum kim var ki?
1 ay öncesine kadar Salahlara, De Bruynelere, Sterlinglere karşı oynayan ve bu adamlara karşı biraz defansif zaafı olan adam, Ekubanı Ghezzalı vs rahatlıkla durdurur diye düşünüyorum.

Rakip forvet sanki koşamıyormuş gibi geliyor adam nasıl bir hızla koşuyorsa zamanı durduruyor buna biz lakap olarak Flash mı desek![]()
Premier ligte en hızlı 2-3 oyuncudan biri. En önemli özelliği zaten hızı. Boyuna göre iyi zıplıyor birde. Çizgiye rahat iner, bugünde denedi içeri orta açtık pas denemek yerine.
mohammedden ozür dilene ara cimbomlu oldun len daha yeni geldin
Ne oynadi hatirlamiyorum. Arttiriyorum topa dokundu mu dokunmadimi onu da hatirlamiyorum
Bi kerem'e top atti hizlica ceza sahasina girdi ok gibi ama Kerem onun onune atmadi. Orta acmistiNe oynadi hatirlamiyorum. Arttiriyorum topa dokundu mu dokunmadimi onu da hatirlamiyorum