#2 DeAndre Yedlin

Top almaml için ya biraz geride yada yalandan ofside a koşuyor .

fuzili bir isim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rakibinde 17 yaşında oyuncu giriyor sen mahmutu oynatma yedlini oynatmaya devam et hoca .
İki üç kere bomboşken orta açamıyor adam .Bu kadar kötü adamı bulani tebrik etmek istiyorum.
Valla iki pozisyon hatirliyorum bombostu, delirdim orda. Atagin icine etti yerden oynayarak. Tam ortalik pozisyonlardi. Fatih Hoca'yi anlamak cok zor. PVA oynarken niye Boey'i oynatmadi? Boey cok daha genc ve enerjik. PVA oynarsa Boey de hayli hayli oynardi Yedlin yerine.

images.webp

Adam tam anlamıyla FM profili gibi oynuyor. FM'de boşuna bu profil verilmemiş buna.

Bomboş bir adam, Sekidika 'nın performansı bile bundan daha etkileyiciydi. Yedlin 1,150 mil.€ Omar 1,350 mil.€ maaş alıyor senelik ikisinden de faydalamıyoruz umarım tez zamanda ikisinin de sözleşmelerinden çıkabiliriz

Kullanamadığımız 2 bek için 2,5 mil.€ maaş bağlamak bizim için çok ekstra lüx

v
Ya zaten orta kesemiyorsun da içeri attığın paslarda da kafanı bari kaldırıp bak kim nerde diye yazık gerçekten..
reis bir pozisyonda iceri bakti orta acacakti sonra durdu gene iceri bakti ve ortayi rakibe atti.

2 kere bakti gene faydasiz. sanki 2 gb ram var kafasinda adamın, 1.5 gb ile top sürüyor kalan bellekte orta açmaya yetmiyor

Omarla Yedlini toplasan Mariano'nun sağ bacağı etmez. Bu iki adama yıllık 2 milyon euro'dan fazla para veriyoruz. Sonra para yok, limiti aşamayız vs.

Geri
Üst Alt