#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Forma Emre'nin hakki. Song-Tomas ikilisinden sonra ilk defa bu kadar iyi bir ikili seyrettim. Servet'ten para kazanma zamani geldi.

Neill-Emre :2_thumbs_up_-_anima

Reis, Neill-Tomas ikilisini dusunsene? Altima s.cardim izlerken heralde. :ask:

Biri calim atarken digeri ters kafa ile KK yapiyo olurdu :asd: Saka, Tomas gercek bir profosyoneldi. Zira Canaydin yonetiminin Ribery'den sonra ki en buyuk yanlisida bu oldu. Sen git 2 eksik mevkiine, yani on-libero ve oyun kurucu al, sonra git butun Turkiye'nin gipta ile izledigi Mondi-Song-Tomas uclusunu boz. Bu nedir biliyomusun? Futbol cehaletinin onde gideni. Ama Emre gelisime acik, Tomas'in seviyesine gelebilir eger duzenli oynarsa.

Tomas superb bir adamdi, Galatasaray'da daha iyi stoper izledigimi hatirlamiyorum. Belki Popescu.

Servet'i 2-3 maç izlememek ne kadar büyük keyifmiş onu anladım.

G.Saray formasıyla oynadıgı en iyi maçtı. Eski dengesiz girişlerini yapmadı. Zamanlamaları dogruydu. Tek eksigi -yapabilecegi birsey yok- hava hakimiyeti konusunda Nobre karsısında cok zorlandı.

Neill-Emre gobeginin tek eksigi hava toplarıdır. Hele ki sag bek Ugur ya da Sabri gibi hava hakimiyeti sınırlı oyuncularsa.

Bence Neill-Servet-Emre G.-Hakan dortlusu en iyi seçim.

Perfonmansın böyle olsun bu takımı bırak Milli takım banko oynarsın çok güzeldi bugün.

G.Saray formasıyla oynadıgı en iyi maçtı. Eski dengesiz girişlerini yapmadı. Zamanlamaları dogruydu. Tek eksigi -yapabilecegi birsey yok- hava hakimiyeti konusunda Nobre karsısında cok zorlandı.

Neill-Emre gobeginin tek eksigi hava toplarıdır. Hele ki sag bek Ugur ya da Sabri gibi hava hakimiyeti sınırlı oyuncularsa.

Bence Neill-Servet-Emre G.-Hakan dortlusu en iyi seçim.

Neill'in hava hakimiyeti iyidir!

Genel olarak maçta iyiydi ama geri pası ona gelince çok heyecanlanıyor yada bana öyle geldi :D

Atletico maçında sahada olmadı.

Kritik müdahaleler'i vardi.Tebrik ederim kendisini.Artik rijkaard neill-emre ikilisini bozmaz.

Bana Servet demeyin. Bu takıma zarardan başka katkısı yok. Yüreğimiz ağzımıza geliyor o defansta olduğu zaman. Gözlerimiz ne zaman hata yapacak diye onu arıyor.

Emre ise tam tersi, rakibini oyundan soğutuyor. Çok hırslı ve sert bir oyuncu. Üstelik daha kısa olmasına rağmen hava toplarında Servet'ten kat kat daha iyi.

Atletico maçında sahada olmalı evet, ama şöyle.

Neill ---- Emre ---- Servet ---- Hakan

Geri
Üst Alt