#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Serhata katılıyorum orada Suç Emrenin kadar Neil'indir. Neil orada kaleciye dönmesi yada taça atması gerekirken yan top atarsa adamda böyle kaptırabilir.

Emre gözümde bitti diyenlerde o zaman birdaha buraya yorum yazmasın bitti ise !!

Bugün kötü oynadığını iddia eden çok duygusal davranmış olur :)

3 puana mal oldu siz ne oyunundan bahsediyorsunuz.

Olur böyle şeyler.

Takma Emre.

Bu gün o pozisyon haricinde çok yerinde müdahaleler yaptı.

Nasıl söylenirki iyi oynarken yaptığın hata resmen takımın içine etti. Neill çalım atıyor diye bütün defansif adamlarımızda çalım denemeye başladı özenmeyin Neill'a o atar, sende çalıma kalkışırsan işte böyle kaptırırsın, topu kaleden çıkarırız. Yinede hediye ettiği golü saymazsak çok iyi işler yaptı savunmada. Haftaya fener maçında kesinlikle 11'de olması lazım.

Onu senin yapmaya hakkın yok.Milyonlarca GS'lının 1 haftalık hayatını beter ettin.Teşekkür ediyoruz.

şampiyonluk emre sayesinde gitti diyebiliriz.kademe hatası yaparsın lafımız yok ,adam kaçırırsın yine canın sağolsun deriz ,ayağın kayar yine canın sağolsun deriz ama sen daha geçen haftaki es es maçından ders çıkarmayıp ceza sahasının önünde çalım yaparsan olacağı budur.emrenin derhal gönderilmesinden yanayım

ahbe emrem ah beee negerek var rıske o noktada umarım stres altında kalmaz önumuzdekı maclar cok lazım bıze

Bu takımda Neil hariç bütün stoperler gidecek o kadar!Emre dahil,Servet dahil,Zan dahil.Yeter be!

Bize çok büyük zararı olmuş olabilir ama bir maç için Emre Güngör'ü harcamak,kendi adıma insafsızlık olur.

tek bi hata yaptı o da 3 puana mal oldu hem ona hem takıma yazık oldu.

10 yılda bir olabilecek hata bu maçta oldu sağlık olsun. Fenerbahçe maçında 11 başlar umarım :) Servet yıllardır bu hataları yapıyor.

Yaptığı hatanın ölümcül olduğunu düşünüyorum...

Yarın Bursaspor kazanırsa bu hata bizi şampiyonluktan etti diyebilirim..

Emreyi genelde beğenmeyen biriyim zaten.1 maç süper oynar öteki maç takımı yakar o zaman da büyük takım topçusu olamaz.Herkes de bir hız merakı var emre hızlı evet hızlı da onun dışında bir sürü şeyi eksik.Bizde ilk kez böyle yedirmiş olabilir ama çoğu insan emre olunca ya kart görecek ya bir şey yapacak diye düşünüyor zaten.

Servet yavaş ve formsuz olabilir ama Türk stoperlerimizden en iyisi.Gerçi emre son maçlarda iyiydi neden oynatıldı diyemem ama güvenmediğim biri

Böyle hatalar yapılabilir diyenler de yanlış laf ediyorlar

Futbol bu işte Emre. Senden önce oynayan adamlar hata yaptığında seni ararlar. Sen süper bir maç çıkarırsın ama bir hata yaparsın yemediğin küfür kalmaz. Nankörlük diyoruz biz buna.

Galatasaraylılığa yakışmayan Galatasaray taraftarı demeye utandığım insanlar. Sadece futbolu çok seviyorlar.

Devam et aslan kaldığın yerden. Takma sana söylenenleri haftaya 90. dk da Fener'e bir tane çakarsın kral yaparlar seni. Biliyorum ben benim takımımın olmayan taraftarını. 14 sene şampiyonluk özlemi ile bekleyip, yanıp tutuşan taraftara bakınca bu insanlara taraftar denmesi zaten saçma.

Emre olmasaydı bu maçta daha fazla gol yerdik.O büyük hatası dışında çok iyi oynadı ama maalesef tek hata maçı kaybetmemize sebep oldu.Servet'in de hataları oluyordu.Emre'yle devam edilmeli...

Geri
Üst Alt