#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Sürpriz iyileşme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı belirtilen Emre Güngör'ün durumunun korkulduğu kadar ciddi olmadığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı belirtilen Emre Güngör'ün durumunun korkulduğu kadar ciddi olmadığı ortaya çıktı. İlk muayenesinde eski sakatlığının nüksettiği zannedilerek ‘Sezonu kapattı' açıklaması yapılan Emre'de ödemin geçmesinden sonra sakatlığın seyri bir anda değişti. Problemin eski bölgede değil, yeni bir yerde olduğu ve sarı-kırmızılı futbolcunun bu haftaki Ankaraspor karşılaşmasında oynayabileceği bildirildi.

Kaynak: Star

Bu nasıl bir Sağlık ekibi ya. Yeter be kardeşim. Sezon sonunda köyünüze dönün. Ayıp ulan sakatlanmayan oyuncumuz kalmadı.

Tam hazir oyuncuyu oynatmakta hataydi bence.En azindan son 15 dakikada kullanarak kendini hzir hissedebilirdi.

Emre kronik sakat diyelim Busezon Mehmet Topal'da 3 veya 4 kez sakatlandı o da mı kronik sakat. Ayrıca Kewl ile Murat Akça aynı zamanda aynı zamanda sakatlandılar. Kewel Ülkesinde tedavi oldu şu anda oynuyor. Sağlık ekibinin tedavi ettiği Murat Akça hala sakat.

Mehmet Topal'da öyle tam formunun zirvesindeyken öyle acayip sakatlanıyor ki topa kayıyor omzu gidiyor herşeyi sağlık ekibine bağlamıyorum bu oyuncuların fizik güçleri üst seviyede değil!

Çok kontrolsüz oynamaya başladı fiziği tam oturmadan bu yüzden sakatlanıyor geçen seneki gibi agresif ama daha kontrollü oynaması lazım..

Dikkat ediyorum Emre Güngör'ün oynadığı maçlara hep olup olmadık yerlere sokuyor bacağını ve sakatlanıyor futbolcu biraz zeki olmalı sonuçta futbol oynanıyor sahada harbe gidilmiyor,merak etme mantıksız olan senin konuyu kaba etinden anlaman!

Kaba etimden bile anlasam senin gibi bir entry girmezdim merak etme...Hadi byss

Artık tam olarak bi geri dönsende alem stoper görse...

Bana kalırsa sakat olmadığı zaman Türkiye'de ki en iyi 3 stoper arasına girer.Çok yetenekli bi isim,ilk müdahaleleri mükemmel,çok çevik kafa toplarındada iyi,aklı sadece oyununda,oyuna müthiç konsantre oluyo ve hücuma çıkarken harika arapasları atabiliyo..

Umarım gelecek sezon sağlam bir Emre Güngör izleriz,o zaman herkes anlar senin değerini...

Artık tam olarak bi geri dönsende alem stoper görse...

Bana kalırsa sakat olmadığı zaman Türkiye'de ki en iyi 3 stoper arasına girer.Çok yetenekli bi isim,ilk müdahaleleri mükemmel,çok çevik kafa toplarındada iyi,aklı sadece oyununda,oyuna müthiç konsantre oluyo ve hücuma çıkarken harika arapasları atabiliyo..

Umarım gelecek sezon sağlam bir Emre Güngör izleriz,o zaman herkes anlar senin değerini...

Aynen katılıyorum bir yer hariç ''en iyi 3 stoper arasına girer''yanlış en iyi stoperi olmalı bence.

Aynen katılıyorum bir yer hariç ''en iyi 3 stoper arasına girer''yanlış en iyi stoperi olmalı bence.

Bende öyle düşünüyorum ama malum Gökhan Zan'ların baştacı edildiği bi ülkede yaşıyoruz,umarım Emre en kısa zamanda dönerde artık gösterir kendini...

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir 90 dakika tamamladı..Bencede çok iyi bir stoper..Hızlı ve çevik..Umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamaz..

Düzelmiş bir şekilde takımda kalması lazım.

Tsl nin en iyi Türk stoperi ama tabiki sağlamken.Geçen yıl 2.dönem oynadığı futbolu ben daha TSl de oynayan hiçbir stoperde görmedim.

Sonunda geri döndüğü bir maçı sakatlanmadan kapattı. İnşallah gelecek sezona güçlü girer! Servet - Emre ikilisi sadece Türkiye'de değil avrupa çapında bir stoper ikilisi oluşturuyor.

Ben 11'de görünce şaşırmıştım ve 90 dakika bittiğinde hala sahada olduğuna :D

Maç eksikliği olmasına rağmen yine çok iyi toplar kesti..

Sakatlığını atlattı çok şükür. Servet-Emre Güngör ikilisi çok başarılı olurlar. Stoper transferi yapılacaksa, öyle 5-6 milyon euro verip Meira filan almaya gerek yok. Alternatif oluşturması açısından genç bir stoper alınmalı.

Çok üzücü bi durum yine sakatlandı:( inş. seneye bomba gibi girer

Talihsizlik degil sakatlıgı kronikleşti artık güvenilemez o yuzden bas bas bagırıyorum stoper lazım diye.

Geri
Üst Alt