#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: # 2 Emre Güngör

transfer olmazsa defans böyle olmalı!!!

uğur e.güngör servet hakan

Demiştim Gökhan Zan yedek kalır diye.Emre bence Türkiyenin en iyi stoperidir.

Uğur Uçar-Emre güngör-Servet Çetin-Hakan balta

Transfere gerek varmı?

Yok..

;)

Gökhan zan gibi top şişiren adam yerine emre güngör gibi topla daha çok oynayan pas kabiliyeti olan bi stopere ihtiyacımız vardı zaten . Transfere şu an ihtiyaç yok . En büyük transfer ugur ucar ve emre güngör olur bu takımda . Dilerim sakatlık olmaz .

Herkesin dediği gibi kesinlikle Gökhan yerine oynamalı dün uzun mesafeli paslarıyla Aydın'ı iyi kaçırdı.

Linderoth gibi olacaksa hiç uğraştırmasın bizi yeni stoper falan alalım.. Ben çok güveniyorum bu herife ama bu da sakatlanacak diye ödüm kopuyor.. Aksi takdirde zaten ilk 11'de yeri hazır olmalı bence.. Servet'in yanına hemen monte edilmeli zaten ihtiyacımızı yeterince karşılar.. En azından Zan'dan bin kat daha iyi olduğuna eminim..

Demiştim Gökhan Zan yedek kalır diye.Emre bence Türkiyenin en iyi stoperidir.

Kesinlikle katılıyorum Emre konusuna, ama sık sakatlık bir güvensizlik oluşturuyor. Bir transfer durumunda eğer biraz fizikli bir adam olursa Servet kesilir ama Emre kesilmez diyorum. Özellikle Avrupa kupasında ilerleyen zamanlarda yapacağımız zorlu maçlarda bunu daha iyi anlarız bence. Birçok takım artık uzun, hareketsiz forvet yerine hızlı adamları kullanıyor, bu tip adamlara karşı bizim defansın da hızlı olması büyük avantaj olur. İlle bir stoper çok fizikli olacak diye bir şey yok.

Servet abarttığımız kadar yok arkadaşlar bir E.Güngür ondan çok daha kaliteli futbolcu,Servet'in kalıbıyla çizgiye topu sıkıştırıp durmaktan başka pek bir hamlesi yok E.Güngür'ün yanına transfer yapılması gerekir G.Zan ve Servet gibi futbolcularla Avrupada başarı zordur E.Güngür gibi yetenekli tekniğide olan defanslar daha iyi olabilir

Servet abarttığımız kadar yok arkadaşlar bir E.Güngür ondan çok daha kaliteli futbolcu,Servet'in kalıbıyla çizgiye topu sıkıştırıp durmaktan başka pek bir hamlesi yok E.Güngür'ün yanına transfer yapılması gerekir G.Zan ve Servet gibi futbolcularla Avrupada başarı zordur E.Güngür gibi yetenekli tekniğide olan defanslar daha iyi olabilir

Aynen.

Ben de transfer yapılırsa Emrenin yanına olmasını isterim, Servet kesilir demiştim, saçmalala denmesini beklerken aynı yönde yorumlar görmek güzel:2_thumbs_up_-_anima

Şuan defansta Servetle beraber görmek istediğim isim . Bugün iyi değildi ama sırıtmadı da. Böyle sakatlanmadan devam etsin kendisini bulacaktır.

Gereksiz yere sokmasa vücudunu iyi bir stoper,gene sakatlandı sandım darbe alınca ama şaşırttı beni maçı tamamladı.

Maçı tamamlamasına hala inanamıyorum, müdahalelerinde biraz daha dikkatli olsa iyi olacak gibi

Hem havadan hem karadan çok kesici. Ayrıca ayaklarına da hakim. Yenilen golde Barış, ve Volkandan sonra 3. hatalı kişiydi. Ama yine de İlk 11i zorlar hatta formayı da kapar.

Koy Servet'in yanına ASLANLAR gibi oynasın.. Bülent Korkmaz ışığı var resmen adamda.. Daha iyi oyuna topu sokuyor orası avantaj tabi :) Sakatlanmasa da sürekli 11'de görebilsek..

surekli ilk 11 de gormek istedigim oyuncu.

agir degil,topu zan dan daha iyi kullaniyor,hava toplarinda da etkili bir isim.

daha da iyi olur surekli oynarsa dedigim futbolcudur.

Geri
Üst Alt