#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Takasa hayır

Emre Göngör, 'Ediz'e karşılık A.Gücü'ne verileceği' yönündeki haberlerden rahatsız. 2011'e kadar sözleşmesi olan oyuncu, "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek yönetimi zorlayacağının sinyalini verdi.

Kaynak: Fotomaç

Emre güngör Ediz'den çok daha kaliteli bir futbolcudur. Bu sezon sonuna kadar mutlaka şans verilmeli. 2-3 maç üst üste oynasa kıracak şeytanın bacağını.

Ankaragücü'ne geri gidecekmiş.

Fotomaç'ın haberine neden inanacağınız tuttu bu konuda anlamadım...

E.Güngör Türk futbolunun geleceğindeki 1 numaraları stoperdir. Sakatlığını atlatacaktır.

25 yaşında bir oyuncuyu kapı önüne koymak doğru değil. Her sakatlananı kovuyoruz bakıyorumda.

E.Güngör Türk futbolunun geleceğindeki 1 numaraları stoperdir. Sakatlığını atlatacaktır.

25 yaşında bir oyuncuyu kapı önüne koymak doğru değil. Her sakatlananı kovuyoruz bakıyorumda.

Hangi sakatlananı kapıya koymuşuz hocam linde 3. sene oluyor E.Güngör burda G.Zan burda

Hangi sakatlananı kapıya koymuşuz hocam linde 3. sene oluyor E.Güngör burda G.Zan burda

Forumu biraz gez. Yorumlar bu yönde.

Emre'yi Kovun

Tobi'yi Kovun

Serkan'ı Kovun

Her başlıkta karşına çıkar.

Emre Güngör hazır hale geldiğinde bu takımın bankosudur bence Servet'le birlikte..Şampiyon olduğumuz sezonki formuna geri dönmesini bekliyoruz..

Konuştuğumuz adamların hepsi sakat farkındaysanız, demek ki onlara çok ihtiyacımız var.

Dün akşam farkettim ki, Emre Güngör'e çok ihtiyacımız var. iyileşmiş. İnşallah eski performansına geri döner.

Galatasarayın asıl stoperi Emredir.Yanına artık kimi koyarsan koy,ister serveti koy,ister diğer emreyi ama asla Gökhanı değil.

Dün Emre olsaydı 30 dk. sonunda 10 kişi kalırdık.

Ağır defansın gerçekten ne kadar sıkıntı yarattığını sanırım iyice anlamışızdır, Kazım gibi en büyük özelliği hızı olan ancak forvet özellikleri çok ta iyi olmayan bir adam elini kolunu sallayarak gezdi, Servetle Gökhan ancak izleyebildi. Umarım Güngör bir an önce toparlar kendini ve bu handikaptan bir nebze olsun kurtarır.

Bu adamdan medet umana gülerim ben ya Linderoth 2 bu adam,müzmin sakat!

Galatasaray'a geldikten sonra eşinden boşandın, gece hayatını bırakmadın, unutma Emre Güngör, bu sezon senin son şansın!

Geri
Üst Alt