#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Çok rahat Avrupa'nın büyük klüplerinde oynayabilecek zekada bir defans.. İnşallah sakatlık sorunu artık bir son bulur..

baskı altında çok bocalıyor, onun dışında hiçbir sorunu yok Emre'nin. Tek eksikliği bu ama bu da çok önemli bir eksiklik.

Euro 2008 dönemindeki gibi oynasa çok şeyler olur yine

Emre Güngör'ü görünce hep sakatlık aklıma geliyor,öyle alışmış bünye.

bir iyilesse de izlesek

tam rijkaard tarzi bir stoper.

ayagina hakim, yonlu ve hizli

Emre Güngör kendine güvenen tüm insanları yanıltıyor. Kendisine çeki düzen vermesi gerekir.

emre güngör servetten de gökhandan da iyi adam onun olduğu maçlarda fb den gol dahi yemedik emre güngör nolur dön al şu formayı elalem bir defans görsün

Ah şu adamda şanssızlık olmasa ne kadar iyi bir defans oyuncusu olduğunu herkes görecek.

Senin bu takımın bankosu olman lazım

Bunu anladım artık

hadi emre dön artik kurtar bizi su gökhandan yemin ediyorum sir gökhan yüzünden futboldan sogudum

Top tekniği ve sezgisi Servetten de Gökhandan da iyi. Hızlı olması da cabası. Eğer devre arasında stoper alınmayacaksa Emre Güngör Galatasaray defansının banko oyuncusu olmalıdır. Yanındaki oyuncu Emre Aşık olur, Servet olur, Gökhan Zan olur farketmez. Asıl ihtiyacımız olduğu sezon ortalarda gözükmüyor, nedir bu sakatlıklardan çektiğimiz be kardeşim.

Tabiri caizse artık "E.Güngörün ipiyle kuyuya inilmez"

hiç güvenemiyorum çok hayal kırıklığına uğrattı beni sakatlık konusunda :(

Iyilestigi vakit onbire girip cocugu koyar, Linderoth'la birlikte. Bu kadar basit.

Geri
Üst Alt