#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Ben Beğendim Bugün

Uzun Bir Sakatlıktan Çıkmış Gibi Oynamadı

1-2 ufak Hata yapsada Bu Sahada Bu futbolculara Karşı Normal Karşılıyorum

İlk yarı Barış hiç yardıma gelmedi bence stoper oynayan bir oyuncu olmasına rağmen çok iyi oynadı.İlk yarı gole kadar pek hata yapmadı ama gol gelince takımla berarber Emre de afalladı ama genel olarak iyi oynadı.Sivas takımı bellemiş sağ taraftan gelmeyi eğer bu maç Sabri oynasaydı çok daha fazla pozisyon bulurlardı.

Takımın Aykut la birlikte en zayıf halkasıydı her atak pozisyon oldu ben zemine ve mevkisine bağlıyorum...

Oyunu normaldi.Sakatlıktan yeni çıktı ve mevkiisinde oynamadı.Ancak Kayseri maçında da o bölgede oynayacak sanırım.

Sakatlıktan yeni çıktı yinede fena değildi. Bir kaç maç daha oynasın özellikle Kayseri maçında önünde de Sabri oynarsa çok zorlanmaz. Sivas maçında Barış kanat oyuncusu olmadığı için destek veremedi kendisine. Ama oynadıkça daha iyi olacaktır..

Ben Emreyi Arjantinin Buenos Aires sehrinden cikma rock gruplarinin bateristine benzetiyorum.Saci,yuz hatii benziyor Arjantinliye.Iyide defans oyuncusu.Son macta mevkisi olmamasina ragmen iyi mucadele etti.Bence sakatligin etkisini tam atlattiginda defansta banko oynamali.

Benim kız arkadaşım Emre Güngör hastası çok beğeniyor o yüzden pek kanım ısınmadı ona :D ama daha iyi olacağına inanıyorum!

Ben Emreyi Arjantinin Buenos Aires sehrinden cikma rock gruplarinin bateristine benzetiyorum.Saci,yuz hatii benziyor Arjantinliye.Iyide defans oyuncusu.Son macta mevkisi olmamasina ragmen iyi mucadele etti.Bence sakatligin etkisini tam atlattiginda defansta banko oynamali.

Phuhaha.:D:D Benzetmeye bak.

Brn bu adamı yedekte gördüm mü üzülüyorum biraz daha şans verilmeli...

:m26::m26: Bence de biraz daha fazla oynatılmalı.

E.Güngör'ü niye oynatmaz Skibbe anlamıyorum.

Kocaeli maçında koyulabilir.Bundan önceki maçlar biraz riskliydi.Çok uzun süre top oynamadı yine Malatya maçındaki gibi olabilirdi.

Geçen sezonun en iyi transferiydi.Bu sene sakatlık yaşamasaydı takımdan kimse (skibbe bile)kesemezdi.

Emre Aşık'ın da hakkını yememek gerek ...

Kocaeli maçında Servet dinlensin,Emre oynasın.

Lig maçlarında Emre G. oynasın UEFA'da Aşık oynasın. Emre Aşık çok tecrübeli olduğundan Avrupa'da kusursuz oynuyor.

Geri
Üst Alt