#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

emre elimizdeki en iyi stoperdir sağlamken onun ben düzeleceğiini ve formayı vermiceğine inanıyorum ligin 2.yarısında

emre elimizdeki en iyi stoperdir sağlamken onun ben düzeleceğiini ve formayı vermiceğine inanıyorum ligin 2.yarısında

Malesef Emre elimizdeki en iyi stoper. Ve potansiyeli de bence çok yüksek. Ancak sakatlıklar bazen futbolcu harcıyor. Van Basten misali. Emre'ye hep inandım ama Uğur bile sahalara dönme arifesinde, Emre'den henüz bir ses yok. Bilemiyorum sağlık kurulumuz ne diyor. Düzelicek mi ama yönetimin bu çocuğun durumunu ciddi şekilde gözden geçirmesi gerekir. Çünkü sezon başında deniyor ki Servet, Gökhan, Emre ve Emre var elimizde defans oyuncusu, bu sezon sıkıntı çekmeyiz. E oyunculardan 2 si müzmin sakat, biri tüm sezon performans bekleyemezsiniz yaşı kemale ermiş, işte takım zor durumda kalıyor. Eğer düzelicekse ısrar edilebilir Emre üzerinde, ama düzelmesi zorsa yapıcak bir şey yok. Biri gider biri gelir dicez o zaman.

ikinci linderoth oldu sanırım müzmin sakat bu adam gönderilecek görünüş onu gösteriyor.

Geldiği sene Song'u aratmayan adam,resmen aklımızdan silindi.Hayret edilecek bir olay.

3011104156_b231f29907.jpg

Tobi, Emre Güngör ve Serkan Çalık. Kariyerlerinde en uzun sakatlıkları ne kadardı acaba ? 3 Hafta mı ? Kesinlikle Sağlık Kurulunda bir ihmal söz konusu.

Ek olarak Uğur Uçar ve birkaç oyuncuyu daha ekleyebiliriz.

Emreyi gönderelim zihniyeti nankör bi zihniyettir.. Adam kendimi istedi sakatlanmayı.. Hepimizden çok kendisi istemez mi sakatlanmamayı.. Yaptığı defansın yarısını servetle gökhan zan beraber yapsa yediğimiz golün yarısını yemiştik.. Koller'in üstünden kafa topu aldı adam yaa..

Profesyonel olmamaktan kaynaklı yaşadığı sakatlık. Sakatsan oynamayacaksın arkadaş! Ve Fatih Terim sakat sakat milli takımda oynatıp çocuğun 2 senesini yedi. İyileşeceği de meçhul. Son anda sakatlıklar yüzünden dahil olduğu milli takım kariyerini bitirme noktasına geldi bu çocuğun. Emre örnek olsun tüm futbolculara. Herşeyden önce kendi sağlığınızı düşüneceksiniz. Bu takımınızın da çıkarınadır.

emre den once gonderilecek cok oyuncu var

geciniz

Ah bi sakatlanmasa Servet'i de Gökhan'ı da cebinden çıkarır.

Aslı Güngör'den "Dön Gel Yeter" benden emreye gelsin :D

Bence hamle ve sertligi iyi ama acık alan stoperi degil mentali cok kotu, hamleleri cok riskli kartlık daha onemlisi tek hamlelik adam. Kaçırırsa gole gider rakip. S.Bukreş maçından tut 5-6 maç sayarım, ilginç kararlara, davranıslara imza attıgı. Bir an once elden cıkarılmalı.

Emre Türk futbolunun şuandaki en iyi stoperidir.. Aksini iddia eden karşısına koysun birini tartışalım..

Evet varsa karşılaştırılacak bir Türk stoper sabaha kadar tartışırım

aynen sonuna kadar katılıyorum gökhan yada servet kazımı yıldız yapmıslardı bizim maçta emre olsaydı kazımı kayan yıldız olurdu ancak o maçta top oynatmazdı valla ayrıca arkadasa katılmıyorum tek hamlelik mis de falan mısda adamı hızıyla yakalar en kötü fakat çalımda yemiyor bu adam

Emre Türk futbolunun şuandaki en iyi stoperidir.. Aksini iddia eden karşısına koysun birini tartışalım..

sürekli sakat kalan yada maçın en geç 15. dakikasında sakatlanıp oyundan çıkan Türk futbolunun değil dünyanın en iyi stoper olsun varsın...

faydalanamadıktan sonra neye yarar...

Geri
Üst Alt