#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Geçen sene Song'un yerini doldurmaz diyodum ama Servetle nede iyiydiler.Euro 2008 saolsun futbolcu bırakmadı bize.

Sakatlığı geçmesine rağmen niye oynamıyor anlayabilmiş değilim.

Emre Güngör sezonu kapattı diyorlar :o

Su şişesini fırlattı sakatlandıktan sonra. Sanırım gitti yine sakatlık uğuruna.

Bugün defansın en iyiysiydi bence.

Nerde geçen seneki emre. Servette gitti hadi bakalım kaldık meira ya

Hamlesi ve cevikligi dısında mental anlamda kotu bir oyuncu. Pozisyon alması oyun takibi yetersiz. S.Bukreş maçında taçta adam kaçırdı golu yedik. Tek hamleli oyuncu, tutturamazsa kart riski fazla. Zaten son 2-3 maçında 3 sarı 1 kırmızı kart gordu.

Emre de gitti Servet bir süre oynamaz Meira efendiyle Emre Aşık'a kaldık.Sonumuz hayır ola diycem ama artık bi hayrı yok.

Bir gecede tüm UEFA hayalleri suya düştü....

bu emre güngör defans mı? banamı öyle geldi ? nerden geldi bu adam GS'ye ya ??? bilen var mı?...

Emre Güngör defansmı bir sorudur evet ve bu soruluyorsa gercekten tartışmak gerekir

Oyundan çıkarken çok üzgünmüş.Baya bir sinirlenmiş.İzlemediğim için bilmiyorum.Emre Güngör,Bülent Korkmaz'ın gelişi ile birlikte daha iyi yerlere gelebilir.En azından öyle umut ediyorum.O yetenek onda var zaten.

Her topa kayarsan lifinde atar lifinde kopar herşey olur ben Galatasaray çapında ki bir takıma uygun bir defans oyuncusu olduğunu düşünmüyorum!

Bence sakatlıklar tamamen sağlık(sızlık) ekibinin hatası. Oyuncuları suçlamayın boşuna.

Bence Kocaeli maçında Emre Güngör en başarılı defans oyuncumuzdu. Zaten bu sene 2 maça çıkmış mıdır toplasan?

Servete 2 ay,ona da 1.5 ay yok diye duydum ama inşallah yanlıştır.

Ben söve söve dinden kitaptan cıktım ulan siz sakatlanmaktan bıkmadınız sagınız solunuz belli olmuyorki kime guveniceksin arkadas birde sana guvenip bazı arkadaslar meirayı yolluyorlar:o

Geri
Üst Alt