#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Nedir Bu Sakatlıklardan Çektiğimiz

Koca ülkede Doktormu yok

Her Sakatlanan en Az 2 Hafta yok

Süper Ligde Hangi Takımın Hangi Futbolcusu 5-6 Ay Sahalardan Uzak Kalmış?

Sene Başında Övünüyorduk 2 Ayrı 11 Çıkarırız Diye ilk 11'i Bile Zor Toparlıyoruz

Nyse Konu Dağılmasın Geçmiş Olsun Emre Güngör

Emre her topa kayıyor neredeyse hava toplarına bile uçan tekmeyle savuşturacak topu,sende plastikten değilsin ki be adam tabi ki sakatlanırsın,ama bu hamle hatası bizde bir çok oyuncu var tek hamlelik adam,Barıs Özbek,Sabri,Meira bunları bir harakette geçmek mümkün!

Tam şans bulacağı zaman sakatlanıyor, çok şanssız...

Gereksiz yere sakatlandı.

Golü, onun mantıksız hamlesinden dolayı yedik zaten...

Ters düştü ve sakatlandı...

Üzücü...Umarım biran önce yine takımdaki yerini alır.

Sakatlandığı pozisyonda Taner'i arkada boş bırakmasa hem gol yemezdik hemde sakatlanmazdı. Daha çocuk Emre Güngör. Yani tecrübesiz.

Bu sakatlıklarından bıktım artık bir maç oynayıp 5 maç sakat olmaz böyle birşey!

Kesinlikle sağlık ekibinin suçu bu sakatlık euro 2008den beri hep aynı yerden sakatlanıyor.Ankaragücünde maç kaçırmayan adam bizde maç oynayamıyor yetti artık..!!!

çıplak gözle bu maçtada izledim.maalesef FIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSS...bu adamdan defans olmaz bize.oyun okumayı bilmiyor hamle zamanlaması yok kademe anlayışı yok çok kolay çalım yiyor ofsaytı bozarak gol yedirdi yine ayrıca yanındaki arkadaşına hiç bakmıyor bile uyum sıfır zeka sıfır....kusura bakmayın ama duygusallık bitti artık doğruların zamanı geldi...bu takımın adamı olamazsın emreee...

Yüreğini sahaya koyuyor ama kendine dikkat etmiyor. Gerçek bir Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum her ne kadar bir önceki forması sarı lacivert olsa da. En kısa zamanda sahalara dönüp aslanlar gibi oynayacağından eminim. Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet vereceğinden de eminim. Geleceğin Nesta'sı o. İyileşecek ve bir daha hiç sakatlanmayacak inşallah.

geleceğin nestası mı??yapma abi yaa!

kesiciliği var sadece ama onuda kullanmayı bilmiyor.

bir defans oyuncusu için bir çok özellik sayılır.emre maalesef yüzde 30 unu taşıyor en fazla fazla o da!!

semihime şans verilirse on basar bu takoza..hatta murat akça bile..

Emre cok hırcın herseyını vermeyı ıstıyor sahada.Bu yuzden sakatlandı.

Bu kadar da kötülemeyin adamı ama, bence faydalı oyuncu.

Bir stoper için tek hamlelik oyuncu hemen adamın altına kayıyor uyanık bir forvet onu yatırır diker kaldırır geçer golüde yersiniz,defans oyuncusu daha sabırlı olmalı,sakatlıklarının çoğu bacağını olup olmadık her yere sokmasından dolayıdır!

emre hakkinda kararsizim, çok bilinçsizce oynuyor, servet'in fenerdeki hali gibi

çıplak gözle bu maçtada izledim.maalesef FIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSS...bu adamdan defans olmaz bize.oyun okumayı bilmiyor hamle zamanlaması yok kademe anlayışı yok çok kolay çalım yiyor ofsaytı bozarak gol yedirdi yine ayrıca yanındaki arkadaşına hiç bakmıyor bile uyum sıfır zeka sıfır....kusura bakmayın ama duygusallık bitti artık doğruların zamanı geldi...bu takımın adamı olamazsın emreee...

Zuhahaha çok güldüm gerçekten.. :D

Öncelikle adam euro 2008den beri 3 maç üstüste oynayamadı onu geçtim 3 lü defansla oynadı performansında düşüklük olması kadar doğal birşey yok..

Emrenin kalitesini tek maçla sorgulayacaksanız geçen seneki Fenerbahçe-Galatasaray 0-0 biten türkiye kupası maçına bakın..

Emrede Bülent korkmaz kadar potansiyel var..

Geri
Üst Alt