#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Bence Emre, Neill haricinde defansimizdaki en iyi adam. Insallah kisa surede eski formuna doner.

Emre Güngör: "Rekabete hazırım"

Galatasaraylı futbolcu Emre Güngör, Lucas Neill'in transferiyle savunmada doğacak forma savaşına hazır olduğunu söyledi.

"Forma savaşı Galatasaray için güzel bir şey" diyen Emre "Bugüne kadar yaşadığım sakatlar hiçbir zaman ciddi değildi. Tam seviyemde değil ama yavaş yavaş iyi duruma geliyorum. Yeter ki ben iyi olayım, forma savaşına her zaman hazırım" şeklinde konuştu.

Denizli Belediyespor maçına da değinen Emre, "Bizim için güzel bir maç oldu. Gruptan çıkmayı hemen hemen garantilemiş gibiyiz. Takım olarak çok iyi havaya sahibiz. Ligde de bunu devam ettirmek istiyoruz. Lig, kupa ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Emre Güngör, maçta iki gol atan Emre Çolak'ı çok sevdiklerini belirterek, "Soyunma odasında kendisini tebrik ettik. İnşallah böyle oynamaya devam eder ve Galatasaray yeni bir yıldız kazanır" dedi.

18.01.2010

Kaynak : AA

inşallah sakatlanmazda neil ve emre güngör defansı düzeltirler.

Saglam kalir ve form tutarsa Neill ile birlikte iyi isler yapabilirler. Fernando Meira ile tutabilirdi, olmadi. Emre libero olarak tabir edebilecegimiz bir oyuncu olmasada modern futbolu gerektigi gibi oynayan, savasci ve en onemlisi bileklerine nispeten hakim bir defans oyuncusu.

Kroniklesen adele sakatliklari = kendine bakmamak. Bulundugu yerin, giydigi formanin kiymetini bilmesse gider.

Sağlam bir Emre çok rahat bu takımda oynar.

Emre Güngör: "Rekabete hazırım"

yahu bi iyileşsende rekabet etsen keşke

neiil ile harika tandem olustururlar valla gol yemeyizz emre seni özledik be oğlum artık sakatlanmaa oynaa

Döndü ve ilk maçını oynadı.. O ürkekliği atlattı umarım mental olarak da hazırdır.. Neille o demek leo franconun yere yatmaması demek :2_thumbs_up_-_anima

G.Saray'ın doktorlarına suçlama

Gençlerbirliği'nin ara transferde Galatasaray'dan transfer ettiği Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Kulübünün doktorları yüzünden sakatlıktan kurtulamadıklarını söylediler.

Serkan ve Alparslan, uzun süren sakatlıklar, yanlış teşhis ve tedaviler sonucu uzun süre sahalardan uzak kaldıklarını belirttiler.

Kırmızı-siyahlı ekip ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Serkan Çalık, Galatasaray forması altında, bir Fenerbahçe maçında sakatlandığını ifade ederek, ''Fenerbahçe ile yaptığımız bir Türkiye Kupası maçında sakatlandım. Galatasaray kulübü doktorları basit bir menisküs yırtığı olduğu teşhisini koyarak beni ameliyat ettiler. Ancak ameliyat sonrası sakatlığım uzun sürdü ve bir türlü iyileşemedim. Bunun üzerine Almanya'ya gittim ve tedavimi orada yaptırdım. Oradaki doktorlar problemin kıkırdağımda olduğunu belirlediler ve ben ikinci kez ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tedavim 8-10 ay Almanya'da sürdü. Galatasaraylı doktorların tedavi edemediği sakatlığımı, Almanya'da tedavi ettirdim'' diye konuştu.

Serkan Çalık, Galatasaray'da yapılan yanlış teşhis ve ameliyatın, kendisini çok uzun süre futboldan uzaklaştırdığını bildirerek, ''Dönüşümde ise büyük bir kuvvet eksikliğim oldu. Bunu telafi edebilmek 3-4 ayıma mal oldu. Ondan sonra da çok iyi çalışmama rağmen Galatasaray takımında şans bulamadım'' dedi.

ALPARSLAN ERDEM

Gençlerbirliği'nin devre arasında kadrosuna kattığı diğer Galatasaraylı futbolcu Alparslan Erdem de sarı-kırmızılı kulüp doktorlarının, sakatlığının nedenini bir türlü bulamamalarından şikayet ederek, şöyle konuştu:

''Galatasaray'da yaklaşık 4-5 ay sakatlık dönemim oldu. Ancak kulüp doktorları bu sakatlığımın nedenini bir türlü bulamadılar. Bu süre içerisinde maçlara, şiddetli ağrılarım nedeniyle iğne ve ilaçla çıkmak zorunda kaldım. Futbolcularda sıkça rastlanan stres kırığını, Galatasaray gibi büyük bir kulübün doktorlarının nasıl tespit edemediğini bir türlü aklım almıyor. Galatasaray'ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı.''

Sakatlığına doğru teşhisi Gençlerbirliği Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Ergen'in koyduğunu söyleyen Alparslan, ''Emin hocamı tanımamış olsam ve Gençlerbirliği'ne transferim gündeme gelmemiş olsa, yani bu teşhis ve tedavide 1-2 hafta geç kalsam futbol hayatım bitebilirdi'' dedi.

bizim bu sağlık ekibi neden yollanmıyor yahu..

her sakatlanan dönemiyor.......

Berbat

Maçın en kötülerinden biri şu ana kadar

Bosuna don artik demisim emreye yaniltti bu perfonsla devam edicekse oda verilsin gitsin

Neill sakatlanmadığı sürece formanın f'sini göremeyecek, vasat Anadolu topçusu. Geçiniz..

Geri
Üst Alt