#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Uzun zaman oldu Emre'yi böyle izlemeyeli.Gerçekten iyi anlaştı Neill ile.

Ettiğim olumsuz laflarımı yedirdi bu maçlık, gene de kayarak müdahaleleri azaltması ve sarı karttan kaçınmaya çalışması lazım bunu yine gösterdi. Son maçlarda çok kötü oynayan Servet'e tercih edilebilir, Servet'in aklı başına gelsin diye.

Emre de bugünün iyilerindendi kesinlikle.Hep böyle Emre!

Emre kaliteli topcudur Servetten filanda 2-3 gömlek üstündür ve 11 de oynayabilir bence

sakatlanmazsa formayi kapmistir emre gungor isallah sakatlanmaz emre ve neill daha iyi ikili oluyorlar servet neill agir kaliyorlar gibime geliyor

Millet Servet niye oynamadı diye tutturmuş.Ya emre zati iyi oynuyor,eee golde yemedik.Servette forvet oyuncusu değil ya golde atmayacaktı.O da insan,dinlensin Türkü Baba :D:D

Targutay her mesajinda tekstil gurulugunu konusturuyosun yaman adamsin la.

Neill'a birlikte geriden oyunu çok iyi kuruyorlar, ayrıca Makukula gibi ligin en güçlü oyuncularından birini çok iyi marke ettiler..

benim bildigim rijkaard bu macdan sonra bu ikiliyi bozmaz

allah seni sakatlikdan korusun emre müthis oynadin bügün aynen devam

Targutay her mesajinda tekstil gurulugunu konusturuyosun yaman adamsin la.

Ahahahauehauehauehauae. Yerlerdeyim yahu. :ciftetelli:

O değil de Emre böyle oynasın, sakatlanmasın Servet falan hikaye. Çok sevdim lan Neill-Emre ikilisini.:)

Gerçekten iyiydi hakkını vermek lazım.Sakatlıklarını bilmesem gözüm kapalı oynasın derim ama pek güvenmiyorum yinede.

Bu arada yine sari kart gordu galiba, iska gecmiyor reis. :D

Çok iyi oynadı. Neill'de çok agresif, bu da. Birbirlerini iyi tamamladılar gerçekten.

Bilmiyorum güvenemiyorum tam olarak Emre'ye,Leverkusen maçında yedirdiği goller aklıma geliyor gerçi yanlış hatırlamıyorsam o gün sağ bek oynuyordu..

Stoper olarak daha iyi sanırım..

Emre'yi Meira ile 3 mac ust uste izleyemedik, her sey cok farkli olabilir. Isine bak, birak kari kizi. Futbolu biraktiktan sonra kazandigin parayla ustu acik bi Corvette alir ustunu acar gezersin kari kizla. Evvela cag disi defans adamlarindan kurtar bu takimi :asd:

valla dikkkat ettinizmi bilmiyorum ama bu gün maçta bir tane havadan top alamadı Kayseri.

Ben çok beğendim Emre'yi bu gün.Gerçekten Neill ile birlikte çok iyi ikili oldular.En azından Servetin topu uzun oynama özürlülüğünden kurtulduk.Ama bu maçı nasıl alamadık ah Elano ah Emre Çolak bir artsaydınız...

acaba diyorum Rejkaad adaletli olur Emre formayı alırmı?

Geri
Üst Alt