#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

çok iyiydi.

malesef sakatlığı devamlı tekrar ediyor.

sakatlıktan dönüncede normal olarak form sorunu yaşıyor.

akibet belirsiz. fakat bence kadroda bulunmalı.

Bence maçın adamıydı. Neill, Emre ikilisini beğendim umarım Rijkaard bu ikiliyi bozmaz.

emre neill ikilisini bozmamak lazım sert agresif havadan yerden hızlı kısaca ligin en iyi ikilisi olur biraz zamanla...

Rijkaard ne olur artık serveti oynatma! dün görüldüki bu takımın en iyi stoper ikilisi neill emre güngör!

abi ya bu Emre Güngör süper adam valla en iyisi Türkiyenin fakat sakatlanmasa bi süper olucak neill ile beraber ligin 2.yarısında en az gol yiyen ekip olurus adım gibi eminim birde ikiside oyun kurabiliyor.

Dün ilk defa defans orta sahadan iyi top yaptı,ama orta saha iyi top yapamadı bu seferde.

Takımın en iyi oyuncularından birisidir bence

Dün kusursuzdu hakkaten umarım sakatlanmaz iyi ikili oldular.

Takımın en iyileri stoperler. Burada bir terslik var o zaman Rijkaardında dediği gibi.

Dün 10 hava topunun 8inde makukulanın arkasından sıçrayıp aldı kafa topunu yerdende her topu kesti nerdeyse servete göre ayak ve hız avantajlarını saymıyorum artık eğer sakatlanmazsa sabri baltanında dönmesiyle savunma problemi diye bişey kalmaz

Neill-Emre ikilisi iyi olacak gibi gözüküyor.Servet biraz kızağa çekilmeli.

Hayatının maçını oynadı valla :) Makukulaya atılan bütün toplara Emre vurdu kafayı :D bu kadar beklemiyordum açıkcası

Kalitesi vardı zaten... umarım şu müzmin sakatlıklarından birini yaşamaz...

Kendine güveninin gelmesi açısından böyle bir maça ihtiyacı vardı Emre'nin. Umarım bundan sonra işler onun adına daha güzel gider, çok övdük nazar değmesin.

Ul han acaba 2007/2008 sezonu gibin mi olacak, Emre'nin gelisiyle takim show time'a mi donecek???

Nazar değmesin diye birşey demek istemiyorum.İnşALLAH bir daha sakatlık sıkıntısı yaşamaz.Kendisine iyi bakmalı en önemlisi bu.

Geri
Üst Alt