#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Döndü ve ilk maçını oynadı.. O ürkekliği atlattı umarım mental olarak da hazırdır.. Neille o demek leo franconun yere yatmaması demek :2_thumbs_up_-_anima

21 ocak itibariyle yorumum : Neille oynadı ve leo franco kayseride yere yatmadı :2_thumbs_up_-_anima

İnşAllah sakatlanmazsın.Eğer Emre daha sakatlık problemi yaşamazsa,en iyi Türk stoperdir.

Öyle iyi oynadı ki,beklentileri yükseltti inşallah sakatlık yaşamaksızın bu performansına devam eder ona ihtiyacımız var.

allah nazardan saklasın...böyle yüksek özgüvenli bir oyun hiç beklemiyordum,bunca zaman oynamayıpta...hele stoper mevkii için kısa sayılabilecek boyuna rağmen hava toplarındaki performansı 2 yıl öncesinden bile daha iyiydi sanki...bu durumda ali turan için boşyere yüzgöz olundu gibi mamur-hurmayla...ali mevcut stoperlerden hiçbirinden daha iyi değil,sağbek olarak da GS kalibresinde değil...

allah nazardan saklasın...böyle yüksek özgüvenli bir oyun hiç beklemiyordum,bunca zaman oynamayıpta...hele stoper mevkii için kısa sayılabilecek boyuna rağmen hava toplarındaki performansı 2 yıl öncesinden bile daha iyiydi sanki...bu durumda ali turan için boşyere yüzgöz olundu gibi mamur-hurmayla...ali mevcut stoperlerden hiçbirinden daha iyi değil,sağbek olarak da GS kalibresinde değil...

ali gelsin adama alcaz seni dedik bizim için onu adam eden yuvası gibi olan kulubuyle ters düştü,onu yüzüstü bırakamayız.hem gelsin alternatıf olur zamanında o kadar defanssızlık cektıkkı sımdı kana kana defansa doyalım:) emre dun baya iyiydi ya inş sakatlanmaz artık.neille cuk oturdular.servetın yerdende etkılı olan ve daha hızlı versıonu gibiydi aynen devam emre bozulmadan sakatlanmadan:)

Bu adama umut bağlamayın.Bende çok isterim oynamasını ama çok dengesiz dalışları var halen daha.Her an kırmızı kart,penaltı veya kendini sakatlama potansiyeli hayli yüksek.

Dakika 90 emre güngör topu oyuna sokuyor ve sağ açığa servet çetine pas atıyor görüyor servet olduğunu biliyor ve oraya topu atıyor.Atıyorsan o pası oraya ne kadar hırslı hızlı olsan da olmaz.

Emre ve Neill'a gözüm alıştıktan sonra bugünkü maçta Servet oyuna girince çok bi kalas geldi yanlış anlaşılmasın ama...

Neill Servet'tense Neill Emre daha iyi diyorum...

Bu maç bana göre kötüydü ama Atletico maçında iyi oynucaktır Emre.

formayı kaptırmamak için çok çalışıyor sahada.. bu mücadelesi bile yeter..

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama çoğu atağı önde kestik emre sayesinde..Servetle ilaki adamın kornere kadar gitmesini bekliyorduk çünkü servette emre gibi doğrudan önde fiziki müdahale olmaksızın top kapma özelliği yok..

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama çoğu atağı önde kestik emre sayesinde..Servetle ilaki adamın kornere kadar gitmesini bekliyorduk çünkü servette emre gibi doğrudan önde fiziki müdahale olmaksızın top kapma özelliği yok..

İyi yakalamışsın bende bunu söyleyecektim. Rakibin topu indirmesine izin vermiyor. İlk hamlede basıyor rakibe. Servet bu durumlarda boğuşa boğuşa kalemize getiriyor rakibi. Sonrası malum.

11'de başladığında sürekli sakatlanarak oyundan çıkan, 45 dakikayı tamamlayamayan Emre nerde bu Emre nerde? Hep böyle Emre aynen devam bugün de iyidi performansın. İlk geldiği sezondaki performansına yaklaşıyor.

Topun kıymetini iyi bildi bu gün defansımız. Neil ve Emre gerçekten iyi bir tandem oluşturdular. İkisini de tebrik ediyorum.

Emre Güngör sanki Neill'i bekliyormuşçasına oynuyor.

İyi yakalamışsın bende bunu söyleyecektim. Rakibin topu indirmesine izin vermiyor. İlk hamlede basıyor rakibe. Servet bu durumlarda boğuşa boğuşa kalemize getiriyor rakibi. Sonrası malum.

Ama Emre gungörde rakip topu ayagina aldigi zaman, cok amatörce hareketler, gereksiz fauller yapiyor. Oynadikca daha iyi olucaktir ama kendisi...

Emre Güngör sanki Neill'i bekliyormuşçasına oynuyor.

bence ideal ikili oldular.ayrıca benim tahminime göre rijkaard serveti sezon başından beri düşünmüyordu yalnız kazandığı topları anlamsız kaybediyor basit oynarsa onun için daha iyi olacak

Geri
Üst Alt