#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

2 ay sakatlanmasın banko adamımız olur. Ama ..... :o

Belkide en iyi oyununu oynadı. (Ali Sami Yen'deki maç)

Olabilir ama o maç çok riskli oynadı ve çok fazla ileri gitmişti,ama bana göre de Emre Güngör Servet'ten daha hızlı ve seri,insallah bir daha sakatlanmaz ve istikrar sağlar.

Birkaç ay sağlam kalmayı başarırsa Servet'i keser

Emre daha hizli tmmda, çok kolay adam kaçiriyor. Buna dikkat etmesi lazim oynarsa madrid maçinda.

Emreyi ister dar alanda ister geniş alanda görün; En iyi Türk Stoperdir..

Belkide en iyi oyununu oynadı. (Ali Sami Yen'deki maç)

3 forvetinden eksik gelen takıma elendiğimiz maç mı? Burdan Emre'yi kötülediğim anlaşılmasın.Tek demek istediğim geçenlerde zamanlama hatalarından dolayı bitmiş olarak nitelendirilen bir futbolcunun bir anda baş tacı yapılması ne kadar doğrudur? Bence bunun için de biraz beklenmesi gerekir.Eğer aynı performansı veriyorsa o zaman herşeyi hakeder.

Sağlam 2 maç oynayamıyor. Yok ya bende beğeniyorum ama kesinlikle seneye planlamayı E.Güngör üzerine kurmamamız lazım.

Sakatlanmış hiç sürpriz değil.

Madrid maçında sahada olacak hiç merak etmeyin ;)

o kadar önemli degil su an icin sakatligi nasil olsa Servet oynar ilk macta gayet iyi oynadi!

Lütfen yeter artık..Bu nedir yahu..

Artık şu sakatlık sorunu çözülsün,eğer bu durumu düzeltemiyorlarsa sezon sonu gönderilsin artık bu oyuncular..

Emreyi sezon başından beri gönderenler bu akşam onun eksikliğini herhalde hissetmişlerdir.Artık bırakın Emrenin yakasını.Sakatta olsa sağlam Servetten daha iyidir.

Bu yaşta bu kadar sakatlanmayı nasıl başarıyor hiç anlamıyorum

Geri
Üst Alt