#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Bu foruma geldiğimden beri 2007/2008'den bu yana hep diyorum. Emre sağlamsa Emre giyer o formayı.

Neden dün oynamadı yahu? Nesi var Emre'nin. Bir maç Emre'yi oynatıp diğer maçlarda oynatmayınca onunda içine kurt düşer. Neden sürekli oynamıyorum , acaba antrenörüm bana güvenmiyor mu diye? Rijkaard böyle yaparak kaybedceek Emre'yi de.

bende şunu anlamıyorum arkadaşlar;

arka arkaya emreyi oynattı servetin yerine sonra dün servet oynadı yani neden böyle bir tercih oldu? tamam biz daha iyi bilmiyoruz FR dan ama bişeyleride sorma hakkımız olsun...

emre her türlü servetten daha hızlıdır ve hava toplarında iyidir... sanki fener sağlı sollu gelecekti de ortalarla servet oynadı...

emrenin tek kusuru sürekli sakat olması ki bu biraz azaldı gibi, yine de tam güvenilmez, bunun dışında trabzonda bize yedirdiği gol gibi hatalar yapması... bunların dışında servetten azı yoktur fazlası vardır en azından 2 kat daha hızlı ve agresiftir...

Emre'nin acilen Servet'in yerine monte edilmesi lazım. Daha 25 yaşında, Neill gibi biriyle oynadıkça hem tecrübesi artacaktır, hem de savunmadaki yavaşlığımızı ve son müdahelelerdeki etkisizliğimizi giderecektir.

Yazıklar olsun Rijkaard'a. Servet 'ten çok daha iyi olan Emre 'yi kes git Servet'i oynat. Emre 'nin de içinde oynama isteği yok. Çünkü 1 maç oynuyor 10 maç kulübede. Böyle şey mi olur ya. Koy işte şu adamı.

Yazıklar olsun Rijkaard'a. Servet 'ten çok daha iyi olan Emre 'yi kes git Servet'i oynat. Emre 'nin de içinde oynama isteği yok. Çünkü 1 maç oynuyor 10 maç kulübede. Böyle şey mi olur ya. Koy işte şu adamı.

üstad haklısında emre'nin ne yapacağı belli olmuyor ki... en son oynattık işte trabzon maçında gördük ne yaptığını...

ama bende katılıyorum sana emre hem saha sağlam hem daha hızlı Servet'ten...

Sağlam bi Emre varken şu haliye Servet'e forma vermek adaletsizliktir.

belki bi hata daha yapar tamamen kaybederiz mantığıyla emre yi oynatmıyordur rijkaard:D,stresli maçlar oynuyoruz artık,seneye banko oynatıcak bence emre yi

Emre oynasaydı gol pozisyonunda topa önce o yetişirdi

Tek suclu kesinlikle degil ama suçlularından biri oldugu kesin.

Suclular kim dersen: Topal-Servet-Emre-Leo diye siralayabilirim.

Son haftalarda kaybettigimiz puanlarin cogu bu futbolcular yüzünden kaybedilmistir.

Hayır haksızsın,

saydığın futbolcuların 1 suçu varsa

hücum oyuncularının 10 suçu vardır.

Hayır haksızsın,

saydığın futbolcuların 1 suçu varsa

hücum oyuncularının 10 suçu vardır.

Iyi de, Trabzona karsi mesela takim pozisyon üstü pozisyon kaciriyor, dogru ama cok istekli ve tempolu oyniyor. Her an gol olacak gibi duruyor mac ama Emre cok sacma bir hata yapiyor ve takim yerle bir oluyor. Emre o hatayi yapmasaydi yüzde yüz gol atardik.

3 tane net pozisyona giriyoruz maçın başında

3'ünü de kaçırıyorlar.

Belki de o 3 pozisyon gol olsa Emre o hatayı yapmayacaktı.

Emre'yi suclamayin, atamayana atarlar oldu. Olay bu kadar basit. Emre iyidir, duzenli oynayabilse Bulent'ten bile iyidir.

Geri
Üst Alt