#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Artık şu takımı

UĞUR---SERVET---E.GÜNGÖR---HAKAN BALTA

geri dörtlüsüyle görmek istiyorum.

Yanlış teşhis koyarsa sağlık ekibimiz müzmin sakat olur Serkan gibi. ;)

İyileşmiş heralde artık Emre Güngör.Dikkatli olması lazım,bu sene oynadığı maçlarda pek iyi değildi.

Bu hafta belediye maçında Topalla beraber stoperde diyor gazeteler.

Gecen gün Sergen, E.Güngör ü Galatasaray da oynayacak kapasitede görmüyorum demişti. Artık skatlıktan kurtulup kapakları taksa iyi olur. Gecen sene güzel maçlar çıkarmıştı...

Bence oldukça sıradan bir oyuncu sadece agresifligi ve sertligiyle iş yapıyor ama kart gorme konusunda E.Asık'tan cok daha tehlikeli, cunku Emre Asık en azından handikaplarını biliyor ve ona gore oynuyor, E.Gungor ise kendisinin artı ve eksilerinin farkında bile degil, allah ne verdiyse gaza gelip hamlesini yapıyor, zamanlama, pozisyon sezgisi hak getire, asla buyuk takım stoperi olamaz. Anca iddiasız takımda oynar, cunku belli alanda surekli baskı yiyen takımda mental eksiklikleri acıga cıkmaz ama oyunu 70-80 metrede oynayan hucumcu takımda nerede ne yapacagını bilmeyen ustelik dengesiz giren stoper el bombası olur.

Ne şanssız bir oyuncu Emre Güngör.Linderoth bile ondan daha fazla oynadı herhalde bu sezon...

Bu şans bir bana bir de Emre Güngör'e gülmedi. (Emre Güngör en sevdiğim futbolcudur.)

Bu adam müzmin sakat dedim haklı çıktım!

bileti kesilmesli bu kadar sakatlanan stoper olmaz

Her zaman sakatlanacaksa yol verilsinn gitsin. Servet, Emre Asik, Semih hatta Murat Akça (transfer )bize fazlasiyila yeter.

Nedir bu çocuğun şanssızlığı ya.Ciddi birşeyi yoktur inşallah.

Bence bu şanssızlık değil, bu kadarda şanssızlık olmaz yani. Buda müzmin sakat çıktı.

Sakatlığı ciddiymiş :( Bülent Hoca maç sonrası açıklamasında söyledi... :( Ah be Emre ne şansız bahtın varmış...

Yeter artık ama ya.Tam hazır değilse oynatmayın şu adamı bu kaç oldu ya.Bizim takıma gelen gazi olup dönüyor.Bu ne be kardeşim? Bu sezon düzelse dahi oynatılmamalı.

Yeter artık ama ya.Tam hazır değilse oynatmayın şu adamı bu kaç oldu ya.Bizim takıma gelen gazi olup dönüyor.Bu ne be kardeşim? Bu sezon düzelse dahi oynatılmamalı.

Sezon sonuna kadar düzelmezse yollanir.

Sezon bittikten sonra düzelirse yollanir

Düzelip oynatilmazsa yollanir.

Sezon bitmeden düzelip oynarsa belki kalir.

bence sorun emre de değil takımın antrenman sisteminde.ligin sakatlık rekorunu kırıyoruz.hayatı boyunca sakatlık görmemiş oyuncular bizde forma göremiyor...

Geri
Üst Alt