Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
3. dayakvision konsepti tbmmdeki en iyi kavgalar olsun derim
Deyyusu ekber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. dayakvision konsepti tbmmdeki en iyi kavgalar olsun derim
Man City 0-0 Portsmouth 2006/2007 @Hayri Cund
Crazy football Fights !!!! @Uğur Bulut
ölçülerek atılmış uçan tekme @Semih Aslan
Sahada savaş çıktı! Felipe Melo sahada tekme yumruk kavga etti... @Cengizhan Kaya
Volkan Demirel ve Sabrinin Kavgası 12.05.2013 Derbi kavgası (Volkan Sabriyi boğazlıyor) @Murat Yanut
Italian Player kicked the referee @Recep Yıldırım
argentina referee attacked by players crazy ref soccer fights 2011 @Onur Kosar
Maksimir chaos: May 13, 1990 (long version) @Necmi Koyuncu
adriano fight - football fights @Demir P. Baş
fatih terim öldürün emri turkey switzerland after the game @Umut Gül
Zidane headbutt @Arif Doğan Karakaya
Piñas y patadas en la cara: batalla campal entre los jugadores de Estudiantes y Gimnasia @Mehmet Eroğlu
Crazy fight including Maradona - Barcelona vs Athletic Bilbao (1984) @Berke Deniz
Münster: Brutaler Zwischenfall auf Fußballplatz | maintower @Musap Aydinli
Yarışmaya kim hangi video ile katıldı buyurunuz.Sonuçlar Bu akşam 20:00 da açıklanacaktır.
Modum size uçan tekme atmıştım yanlışlıkla bi sorun var mıtebrıkler ucan tekme
Msjınız gozukmeden sılınmıs ucan tekme vıdeosu sızınmıydı hıc tahmın etmedımModum size uçan tekme atmıştım yanlışlıkla bi sorun var mı
7 tane ayrı savaş çıkaran kavgayı da birinci yapmazsanız size olan inancım biter boru mu bu boban kick bu bir de belgesel demişler 14 dakika bile izleyecek entellektüel seviye mi yok anlamadım gitti
Sen bizim abimizsin ama direkt kavgaya da bakabilirsin ki belgevizyon yapsam da onu atmazdım. Boban kicke 0 vermeni affeddiyorum ağabeyBelgevizyon yapmiyoruz
Affet beni deSen bizim abimizsin ama direkt kavgaya da bakabilirsin ki belgevizyon yapsam da onu atmazdım. Boban kicke 0 vermeni affeddiyorum ağabey
Ustat sana onemli bir sorum var biz turkistanla kara baglantisini nasil saglayacagiz, aylardir huzursuzum geceleri uyuyamiyorum bunu dusunmektenSen bizim abimizsin ama direkt kavgaya da bakabilirsin ki belgevizyon yapsam da onu atmazdım. Boban kicke 0 vermeni affeddiyorum ağabey
İranı niye işgal ettik birinci dünya savaşında? Ve bu niye müfredatta yokUstat sana onemli bir sorum var biz turkistanla kara baglantisini nasil saglayacagiz, aylardir huzursuzum geceleri uyuyamiyorum bunu dusunmekten
Niye yok ustat? Isgal ettik de sonra biraktik oralari su an baglanti yok ustat cok ulu ve gizlir bir sey soyluyorsun da senin soylediklerinin yaydigi isik benim cahil gozlerimi kor ediyormus gibi hissediyorum ustat daha aciklayici ol gozunu seveyim kac gecedir kabus goruyorum elimde tufekle daglarda kosuyorumİranı niye işgal ettik birinci dünya savaşında? Ve bu niye müfredatta yok![]()
Silah ve mühimmat gelmedi Almanya’da darbe yapınca komünistlerNiye yok ustat? Isgal ettik de sonra biraktik oralari su an baglanti yok ustat cok ulu ve gizlir bir sey soyluyorsun da senin soylediklerinin yaydigi isik benim cahil gozlerimi kor ediyormus gibi hissediyorum ustat daha aciklayici ol gozunu seveyim kac gecedir kabus goruyorum elimde tufekle daglarda kosuyorum
umarım yuksek puan verdınız